Cele mai citite
 


Harghita: Şase persoane la spital, în urma unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase persoane din oraşul Topliţa, dintre care trei copii, au ajuns la spital, duminică seara, după ce un incendiu a izbucnit la magazinul situat la parterul blocului în care locuiau.
Potrivit dispecerilor de serviciu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, incendiul a cuprins magazinul de îmbrăcăminte de la parterul unui bloc, iar pentru stingerea lui s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Din cauza fumului gros care a cuprins blocul, şase persoane - trei adulţi şi trei copii - au fost transportate la Spitalul municipal din Topliţa pentru îngrijiri medicale. Doi copii au rămas internaţi pentru supraveghere de specialitate, dar starea lor este bună.

Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la tabloul electric suprasolicitat.

Flăcările au produs pagube în valoare de 90 de mii de lei, pompierii reuşind să salveze bunuri evaluate la 200 de mii de lei. Proprietarul magazinului avea asigurare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...
Harghita: Un nou proiect European pentru dotarea şi modernizarea ISU şi SMURD Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD Harghita vor fi dotate cu echipamente moderne în cadrul unui proiect European care are ca scop îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă.
Harghita: Două fetiţe au ajuns la spital, în urma unui incendiu Două fetiţe din localitatea harghiteană Gălăuţaş au ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, intoxicate cu monoxid de carbon, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu.
Harghita: ISU dispune de 80% din necesarul de autospeciale de intervenţie şi 20% din mijloacele de transport Miercurea Ciuc, 7 feb /Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Oltul' Harghita dispune de aproximativ 80% din autospecialele de intervenţie de care ar avea nevoie şi de 20% din mijloacele de transport auto necesare, potrivit bilanţului pe 2013 al instituţiei.
Harghita: Octogenară decedată într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa O bătrână de 84 de ani din satul Izvoarele comuna Zetea a murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu violent care i-a cuprins locuinţa.
Alba: ISU va fi dotat cu noi echipamente pentru îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă Patru autospeciale de teren pentru lucrul cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe de prim ajutor (tip B2) vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' Alba, printr-un proiect realizat de Asociaţia...