Cele mai citite
 


Buzău: Un bolnav s-a aruncat de la etajul 1 al spitalului Pârscov
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bolnav de la Spitalul Pârscov, judeţul Buzău, s-a aruncat duminică seara de la etajul 1 al spitalului, iar în urma leziunilor a murit.
'Bărbatul avea 60 de ani, era din satul Clondiru, comuna Ulmeni şi s-a aruncat în gol de la etaj din motive necunoscute', a declarat, pentru Agerpres, agentul şef Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

La rândul său, Emil Dorobanţu, directorul Spitalului Pârscov, a declarat, pentru Agerpres, că 'bolnavul a fost adus în urmă cu aproape două săptămâni de la Spitalul de neuropsihiatrie Săpoca, de unde a fost externat din lipsă de locuri, era liniştit şi nu făcea nici un fel de probleme, iar gestul său mi se pare inexplicabil'.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină legală din Buzău în vederea efectuării necropsiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consumatori de etnobotanice din Buzău, internaţi la psihiatrie Şase tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani au fost internaţi, în perioada august-decembrie 2014, la Spitalul Judeţean Buzău, iar trei la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din judeţul Buzău, după ce au consumat etnobotanice, susţine DIICOT.
Buzău: 78 de cadre medicale de la spitalele închise au fost redistribuite în prima fază Un număr de 78 de cadre medicale, din cele 81 care au lucrat în cele trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău care au fost închise la începutul acestei luni, au fost redistribuite în prima fază.
Buzău: Ultimii bolnavi internaţi la fostul spital din Pârscov, transferaţi la trei unităţi spitaliceşti Ultimii opt bolnavi internaţi în fostul spital Pârscov au fost transferaţi marţi la trei unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău.
Buzău: Pacient găsit decedat în curtea Spitalului judeţean Un bărbat de 46 de ani a fost găsit decedat miercuri în curtea Spitalului judeţean Buzău, din primele cercetări reieşind că este vorba de un pacient care s-a aruncat de la etajul al patrulea al clădirii.
Buzău: Gradul de vaccinare împotriva rujeolei este de 88 la sută în judeţ Gradul de vaccinare împotriva rujeolei, în judeţul Buzău, este de 88 la sută, în pofida faptului că dozele de vaccin sunt suficiente, mulţi părinţi refuzând în continuare să-şi vaccineze copiii.
Buzău: Alertă pe râul Călmăţui; Au fost descoperiţi mii de peşti morţi Autorităţile de mediu şi de sănătate publică din judeţul Buzău sunt în alertă după ce mii de peşti morţi au apărut pe râul Călmăţui, existând posibilitatea ca dezastrul ecologic să fie rezultatul unei poluări cu o substanţă toxică.