Cele mai citite
 


Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie /institut medico-legal/
miercuri, 1 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Washington, 1 iulie /Agerpres/ - Familia cântăreţului american Michael Jackson, decedat subit joi la vârsta de 50 de ani, a cerut o a doua autopsie, a declarat sâmbătă Brian Elias, un purtător de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles.

Elias a precizat că cererea familiei a fost făcută vineri, înainte de a-i preda corpul cântăreţului.

Potrivit site-ului internet TMZ.com, care a anunţat primul moartea cântăreţului, a doua autopsie ar fi deja în curs la Los Angeles, într-un loc ţinut secret.

Rezultatele preliminare ale unei prime autopsii, vineri, au permis să se excludă un act criminal ca fiind la originea morţii "regelui muzicii pop".

Dar institutul medico-legal a precizat că rezultatele definitive, mai ales analizele toxicologice, nu vor fi cunoscute înainte de "patru sau şase săptămâni".

Sâmbătă dimineaţă, la canalul de televiziune american ABC, reverendul Jesse Jackson, care a petrecut ziua de vineri cu familia Jackson, a evocat deja eventualitatea unei a doua autopsii.

Întrebat dacă familia ar cere o autopsie independentă, pastorul de culoare, militant al drepturilor civice, a răspuns: "Sunt sigur că ea o va face". AGERPRES/(Sorin Calciu)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procesul Michael Jackson: Avocaţii medicului Murray vor ca fotografiile de la autopsie să nu fie făcute publice Avocaţii medicului Conrad Murray au cerut justiţiei să nu facă publice în timpul procesului fotografiile 'oribile' de la autopsia lui Michael Jackson, considerând că acest lucru ar aduce prejudicii clientului lor, arată justiţia californiană, citată de AFP.
Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson au fost dezvăluite /The Sun/ Washington, 29 iun /Agerpres/ - Autopsia efectuată asupra cântăreţului Michael Jackson a dezvăluit că acesta avea mai multe coaste rupte, răni provocate de medicii care au încercat cu disperare să-l resusciteze în urma stopului cardiac, relatează ziarul The Sun.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Fotografii de la autopsia lui Michael Jackson va fi prezentată în proces Imagini din ultimele zile de viaţă ale lui Michael Jackson, dar şi imagini cu regele pop mort, pe masa pe care i s-a făcut autopsia, vor fi prezentate juriului în cadrul procesului în care fostul medic al megastarului este judecat sub acuzaţia de omor, drept probe ale acuzării, conform unei hotărâri...
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.