Cele mai citite
 


Argeş: Comercializarea etnobotanicelor continuă şi după închiderea magazinelor, susţine prefectul
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, a afirmat, luni, că există indicii privind continuarea comercializării produselor psihoactive şi după închiderea magazinelor de profil, vânzătorii ţinând legătura telefonic cu clienţii.
'Din păcate, unele magazine funcţionează mascat. Au afişat la intrare că este închis, dar în acelaşi timp au afişat un număr de telefon. Este evident că aceia care doresc să cumpere astfel de produse pot folosi numărul de telefon pentru a stabili un punct de întâlnire cu vânzătorul', a declarat prefectul.
Gheorghe Davidescu a anunţat totodată că echipa mixtă, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ai Gărzii Financiare, ai Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, a continuat controalele la ultimele 'magazine de vise' care funcţionează oficial în judeţ.
'Au continuat controalele la cele trei magazine care au mai rămas practic în judeţul Argeş, toate din Piteşti. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 de lei şi întocmite trei dosare de cercetare penală. De asemenea, au fost confiscate cantităţi importante de substanţe şi s-au trimis probe la laborator pentru depistarea conţinutului acestora', a precizat prefectul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: 14 copii de la o şcoală din Piteşti au fost interneţi cu toxiinfecţie alimentară Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au declanşat duminică o anchetă epidemiologică, după ce 14 copii de la o şcoală din municipiul Piteşti au fost internaţi în ultimele zile cu toxiinfecţie alimentară.
Argeş: Probe de apă şi lactate, recoltate de inspectorii DSVSA în cazul fetiţei cu sindrom hemolitic uremic Mai multe probe de apă şi produse lactate au fost recoltate duminică, în cadrul anchetei epidemiologice deschise după ce o fetiţă de un an şi opt luni din Piteşti a fost diagnosticată cu sindrom hemolitic uremic.
UPDATE Prefectul judeţului Argeş solicită demisia de onoare a şefei DSP şi a conducerii Spitalului de Pediatrie Piteşti Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a cerut joi demisia de onoare a şefei Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, Sorina Honţaru, pentru proasta comunicare, precum şi a conducerii Spitalului de Pediatrie Piteşti pentru proasta gestionare a crizei bebeluşilor.
Argeş: Cazurile de toxiinfecţie alimentară de la o grădiniţă din Piteşti, provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătărie Cele cinci cazuri de toxiinfecţie alimentară înregistrate pe 11 octombrie la o grădiniţă din municipiul Piteşti au fost provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătăria în care se pregătea hrana, a anunţat miercuri prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: Izvoare publice închise din cauza depăşirii concentraţiei de amoniu sau prezenţei bacteriei E-coli Patru izvoare publice din municipiul Piteşti au fost închise din cauza depăşirii concentraţiei de amoniu, aceeaşi măsură fiind decisă şi în cazul unui izvor din comuna Budeasa, unde a fost depistată prezenţa bacteriei E-coli, a anunţat marţi prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.