Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Două vieţi salvate de pompierii ISU, în 24 de ore
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii militari din Caraş-Severin au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea a două vieţi, informează un comunicat remis, luni, AGERPRES.
Detaşamentul de Pompieri Reşiţa a acţionat, în primul caz, pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident rutier produs pe raza localităţii Bocşa.
Câteva ore mai târziu, un echipaj de la detaşamentul reşiţean a intervenit pentru salvarea unei femei în vârstă de 88 de ani, blocată în propria locuinţă. În momentul în care pompierii au ajuns în faţa casei, au auzit strigătele de ajutor ale femeii, iar lângă uşa de la intrare se simţea un miros puternic de gaz metan.
Pompierii au reuşit să scoată în siguranţă femeia din casă şi să o predea echipajului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la faţa locului.
Pompierii au acţionat în acest interval şi la stingerea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de pe strada Daliilor, din Reşiţa, izbucnit din cauza unui vas uitat pe foc.
Totodată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Semenic'' al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie a S.C. Caromet S.A. Caransebeş, din cauza unui tablou electric. Pentru că a fost observat la timp, focul a putut fi localizat şi stins de salariaţii uzinei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
Un alt incendiu s-a produs la un coş de fum necurăţat, care a pus în pericol o gospodărie din satul Prilipeţ. În acest caz, a intervenit un echipaj de pompieri militari, de la Garda de Intervenţie din Bozovici, care a stins funinginea aprinsă pe interiorul coşului.
Nu au fost înregistrate pagube sau victime.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Simulare de incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Un incendiu a izbucnit, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, mobilizând întreg personalul medical, pe lângă pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic. Aceştia au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale pentru a interveni la stingerea flăcărilor. Din fericire, a fost...
Mehedinţi: Exerciţiu internaţional de intervenţie pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi va organiza vineri un exerciţiu internaţional de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe fluviul Dunărea, a declarat joi seara pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.
Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.