Cele mai citite
 


Avocat reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Avocatul din Baroul Bucureşti Vasile Stoian a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii anticorupţie, sub acuzaţia de trafic de influenţă, după ce a primit suma de 3.500 euro şi 10.300 lei pentru a interveni pe lângă un angajat din cadrul Institutului de Medicină Legală 'Mina Minovici' în scopul obţinerii unui act medico-legal care i-ar fi putut ameliora situaţia juridică unui inculpat.
Potrivit unui comunicat al DNA transmis luni AGERPRES, în perioada februarie-martie 2011, avocatul a pretins de la un bărbat, prin intermediul a trei persoane, suma de 6.000 de euro în scopul obţinerii actului medico-legal. Persoana de la care au fost pretinşi banii era cercetată în stare de arest preventiv pentru provocarea, pe fondul consumului de alcool, a unui accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane. Actul medical viza calcularea retroactivă a alcoolemiei până la o valoare sub limita răspunderii penale.
'Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 6 martie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 7 martie 2011 a fost prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe un termen de 29 de zile', precizează procurorii DNA.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accident de circulaţie la Constanţa, în care a fost implicat un procuror Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa efectuează cercetări privind stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor producerii unui accident de circulaţie în care a fost implicat un procuror.
DNA: Asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi şantaj Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Gabriel Necula, asistent la cabinetul medical al IPJ Argeş, pentru trafic de influenţă şi şantaj.
Ofiţeri BCCO - Serviciul Antidrog, deferiţi justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a trei ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti - Serviciul Antidrog pentru trafic de influenţă într-o anchetă privind comercializarea produselor...
Asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti, deferită justiţiei de DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Marilena Ancuţa Avram, asistentă medicală la Biroul de Medicina Muncii Piteşti în perioada faptelor, pentru trafic de influenţă, în formă continuată.
''ZeroLaMie'' - aplicaţie pentru conducătorii auto, cu scopul de a conştientiza că alcoolul şi şofatul sunt incompatibile Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Aplicaţia ''ZeroLaMie'' a fost lansată, marţi, în cadrul campaniei ''Află-ţi echilibrul!'', desfăşurată în parteneriat cu Poliţia Rutieră Română şi Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru a-i ajuta pe conducătorii auto să conştientizeze faptul că alcoolul şi şofatul...
Alba: Un judecător şi un medic legist, audiaţi ca martori în procesul fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani Curtea de Apel Alba Iulia a respins, la termenul de joi, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, judecat pentru fapte de corupţie, şi care rămâne astfel în arest preventiv.