Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Silvio Berlusconi a suferit o intervenţie chirurgicală buco-maxilo-facială
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-ministrul Silvio Berlusconi a suferit luni dimineaţa o intervenţie chirurgicală buco-maxilo-facială sub anestezie totală care s-a încheiat 'cu bine', informează postul de televiziune Rai News.
Premierul italian a fost operat de profesorul doctor Alberto Zangrillo, la Milano. Intervenţia chirurgicală a durat patru ore şi s-a desfăşurat sub anestezie totală. Silvio Berlusconi a fost supus unui transplant de os şi unui impant cu scopul de a reface funcţionalitatea maxilarului inferior, compromisă în timpul atentatului din 13 decembrie 2009.
Şeful executivului de la Roma a fost lovit cu o statuetă de un bărbat declarat dezechilibrat mintal de către Tribunalul din Milano.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Cluj: Intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori gigant O echipă de medici de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj au realizat, joi, o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori gigant, pentru care a fost necesară scoaterea organelor pelviene ale pacientului, un bărbat de 58 de ani.
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
Premieră medicală naţională în urologie, realizată la Fundeni, prezentată la congresul de specialitate O intervenţie chirurgicală realizată în premieră naţională de o echipă mixtă româno-austriacă la Centrul de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal Fundeni a fost prezentată la cea de-a 29-a ediţie a Congresului Naţional de Urologie ROMURO.
Transplant în premieră, în boala oaselor de sticlă O intervenţie chirurgicală în premieră pentru boala oaselor de sticlă a fost efectuată, joi, la Departamentul de ortopedie al Spitalului Clinic pentru Copii 'Maria Sklodowska Curie' (fost Budimex).
Macrolane – marirea sanilor fara interventie chirurgicala - (lb.franceza) Macrolane este un gel care contine acid hialuronic, o substanta care este produsa in mod natural in organism.. Cu ajutorul injectării acestui gel este posibila o usoara ridicare si marire a sanilor cu pana la o marime intr-un timp relativ scurt si in general fara anestezie generala. Operatia...