Cele mai citite
 


Satu Mare: O femeie a născut pe câmp
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din judeţul Satu Mare a născut pe câmp cel de-al zecelea copil al său.
Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Judeţean Satu Mare, transmis luni AGERPRES, femeia de 30 de ani a născut o fetiţă de 3,150 kilograme pe un câmp de lângă comuna Doba.
Tânăra nu a apucat să ajungă la spital, iar, când ambulanţa a ajuns la femeie, aceasta deja născuse. Atât fetiţa, cât şi mama se află internate la Spitalul Judeţean Satu Mare, starea lor fiind bună.
Femeia se află la cea de-a zecea naştere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Satu Mare: Ambulanţă nouă la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean Satu Mare a fost dotat cu o ambulanţă de tip A2 destinată transportului pacienţilor între secţiile unităţii.
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, unde o tânără a murit după cezariană Satu Mare, 23 aug /Agerpres/ - O tânără de 23 de ani a decedat în Spitalul Judeţean Satu Mare după o naştere prin cezariană, preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, dispunând efectuarea unei anchete pentru stabilirea cauzelor tragediei.
Satu Mare: Fetiţă cu malformaţie la nivelul vaselor cerebrale, operată în Franţa O fetiţă de 13 ani aflată în plasament familial, cu o malformaţie la nivelul vaselor cerebrale, a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Satu Mare la o clinică specializată din Franţa şi operată, după ce mai multe spitale din România au catalogat intervenţia drept riscantă.
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea unei femei care a născut Conducerea Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare a demarat o anchetă în cazul unei femei de 35 de ani care a decedat după ce a născut, prin cezariană, un copil sănătos.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.