Cele mai citite
 


Economist de la DSP Dolj, reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Craiova au reţinut-o pe Manuela Militaru, economist în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, sub acuzaţia de trafic de influenţă, în formă continuată, informează DNA printr-un comunicat transmis luni AGERPRES.
Potrivit anchetatorilor, Manuela Militaru a pretins şi primit de la opt denunţători suma totală de 27.000 euro şi 3.000 lei, susţinând că are influenţă asupra unor persoane cu funcţii de conducere din cadrul unor instituţii publice din municipiul Craiova pe lângă care poate interveni în scopul angajării mai multor cetăţeni.
'Astfel, Militaru Manuela a pretins şi primit sumele de bani menţionate mai sus pentru a interveni pe lângă persoane din conducerea unor instituţii precum Spitalului Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova, Direcţia de Sănătate Publică Dolj sau Garda de Mediu Dolj, în scopul angajării unor persoane ca asistent medical sau economist', precizează DNA.
Procurorii au decis reţinerea inculpatului Militaru Manuela pentru 24 de ore, aceasta urmând să fie prezentată Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Economistă arestată pentru trafic de influenţă în formă continuată Craiova, 8 mar /Agerpres/ - Magistraţii Tribunalului Dolj au decis, marţi, arestarea preventivă pentru 29 de zile a Manuelei Militaru, economist la Direcţia de Sănătate Publică Dolj, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată.
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...
Şeful de la Resurse Umane din cadrul Spitalului de Urgenţă Iaşi, trimis în judecată pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi au dispus trimiterea în judecată a şefului Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. N. Oblu" Iaşi, Brânduşa Păcurici, acuzată de luare de mită în formă continuată şi trafic de influenţă...
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, trimisă în judecată de DNA Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată, stare de arest preventiv, pe Cristina Calangiu, fost viceprimar al municipiului Craiova, pentru trafic de influenţă, în formă continuată, alături de mai multe persoane care au deţinut funcţii de conducere în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia...
Dolj: Curtea de Apel Craiova a respins contestaţia fostului viceprimar Calangiu împotriva deciziei de arestare preventivă Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, contestaţia formulată de Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, împotriva deciziei Tribunalului Dolj de arestare preventivă pentru trafic de influenţă.