Cele mai citite
 


Bacău: Un tânăr care a căzut din tren a decedat în drum spre spital
luni, 7 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bacău, 7 mar /Agerpres/ - Un tânăr din judeţul Vrancea a murit în drum spre spitalul din Oneşti, după ce a căzut, în localitatea băcăuană Căiuţi, din trenul personal 5132, care circula pe ruta Comăneşti - Adjud.
''Echipa operativă a poliţiei TF Oneşti, care s-a deplasat la faţa locului, l-a găsit pe M.P., în vârstă de 20 de ani, prezentând semne vitale, dar având un membru inferior amputat de roţile trenului. El a fost preluat de o ambulanţă, însă, în drum spre Spitalul din Oneşti, victima a decedat'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, subinspector Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău.
Potrivit acesteia, poliţiştii au mai stabilit, pe baza declaraţiilor martorilor oculari, că tânărul călătorea în uşa deschisă a vagonului şi, din joacă, a încercat să lovească un stâlp, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut din tren.
Pe 1 martie, un bătrân în vârstă de 81 de ani a murit, după ce fusese surprins, la trecerea peste calea ferată de trenul rapid 751, Bucureşti Nord - Botoşani, în zona pasajului de nivel Letea din municipiul Bacău.
Tot în acest an, în zona respectivă, unui tânăr de 27 de ani i-a fost retezat un braţ de către un tren marfar, aflat în mişcare, pe lângă care a trecut.
De asemenea, în comuna Palanca, un tânăr de 29 de ani a sfârşit tragic, la începutul acestui an, sub roţile unui tren.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Două persoane aflate pe un scuter, accidentate mortal de tren Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa după ce trenul personal nr. 5463, care circula pe ruta Bacău - Piatra Neamţ, a surprins pe calea ferată motoscuterul pe care se aflau cei doi, la traversarea drumului din zona Găzărie din oraşul Buhuşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al...
Bacău: Medicii legişti spun că băiatul de patru ani căruia i s-a refuzat internarea a murit de meningită Medicii legişti băcăuani care au efectuat examenul anatomo-patologic al cadavrului băiatului în vârstă de patru ani, decedat la finele săptămânii trecute după ce i se refuzase de două ori internarea în Spitalul municipal din Moineşti, au comunicat, joi, că minorul suferea de meningită şi nu de otită...
Botoşani: Pacientă moartă în ambulanţă, după ce salvarea a fost blocată în trafic O femeie de 73 de ani a decedat, miercuri, într-o ambulanţă care o transporta la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, după ce salvarea în care se afla a fost blocată în trafic.
Bacău:Directorul DSP acuză de "superficialitate" pe medicii din Moineşti care au refuzat internarea copilului decedat ulterior Medicul Marin Buştiuc, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău a declarat că apreciază drept "cel puţin rutină, superficialitate" comportamentul celor patru medici de la Spitalul municipal Moineşti care la finalul săptămânii trecute au refuzat internarea unui copil în vârstă...
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...