Cele mai citite
 


Fotbal: Doctorul Eufemiano Fuentes, angajat de un club din liga a 3-a spaniolă
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Madrid, 8 mar /Agerpres/ - Echipa de fotbal Universidad Las Palmas, aflată în prezent pe poziţia secundă a clasamentului ligii a 3-a a campionatului Spaniei, a anunţat că l-a angajat ca şef al staff-ului medical pe controversatul doctor Eufemianos Fuentes, aflat în centrul unei investigaţii privind dopajul în sportul spaniol, informează EFE, recepţionată de Agerpres.
Clubul din Gran Canaria şi-a manifestat, de altfel, în urmă cu câteva săptămâni, solidaritatea cu Eufemiano Fuentes, în ciuda implicării acestuia în Operaţiunile antidopaj 'Puerto' (2006) şi 'Gago' (2010), declanşate de poliţia spaniolă.
Doctorul Fuentes, care a fost prezentat echipei de către preşedintele clubului Universidad, Carlos Lopez, cu ocazia antrenamentului acestei grupări, îşi va împărţi munca de la această gruparea cu cea pe care o depune în calitate de medic de familie într-un ambulatoriu din oraşul Las Palmas. Potrivit clubului care l-a angajat, el va îndeplini rolul de medic-şef şi, totodată, de consilier în pregătirea fizică şi problemele de nutriţie ale fotbaliştilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: OMS laudă Barcelona pentru intenţia de a interzice fumatul pe Camp Nou Madrid, 17 mar /Agerpres/ - Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a salutat intenţia clubului de fotbal FC Barcelona de a interzice fumatul pe stadionul Camp Nou, informează presa iberică, citată de Agerpres.
Fotbal: Patru jucători de la FC Botoşani, diagnosticaţi cu virusul A/H1N1 Botoşani, 8 mar /Agerpres/ - Cei patru fotbalişti de la formaţia de liga a doua FC Botoşani care au fost internaţi săptămâna trecută în spital au fost diagnosticaţi cu virusul A/H1N1, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean 'Mavromati' Botoşani, medicul Petrică...
Daciana Sârbu: Trecem printr-o criză legată de obezitate, mai ales în rândul copiilor Bruxelles, 16 mar - Trimisul special al AGERPRES, Cătălina Matei, transmite: Necesitatea modificării legislaţiei europene în materie de nutriţie, în condiţiile în care rata obezităţii mondiale în rândul copiilor, dar şi al adulţilor este tot mai mare, a constituit principala temă a conferinţei "Suntem...
Maramureş: Jandarmii, impliacţi într-o acţiune caritabilă pentru două fetiţe care necesită intervenţii chirurgicale Baia Mare, 18 mar /Agerpres/- Sublocotenentul Călin Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că instituţia se va implica în sprijinirea a două cazuri umanitare alături de alte entităţi din judeţ.
Fotbal: Real Madrid - Barcelona, un meci de 140 de decibeli Un meci de talia Real Madrid - FC Barcelona (0-2), care s-a disputat miercuri seara pe stadionul Santiago Bernabeu în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, generează un zgomot de 140 de decibeli, de două ori mai mult decât nivelul considerat de risc de către Organizaţia Mondială a...
Fotbal: Jucătorii lui Real Madrid sunt alături de Gonzalo Higuain Jucătorii echipei spaniole de fotbal Real Madrid au ţinut să-şi manifeste sprijinul faţă de colegul lor Gonzalo Higuain, care suferă de hernie de disc şi va fi operat marţi la Chicago.