Cele mai citite
 


Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
Deţinătorii de carduri de credit RBS MasterCard care se prezintă într-una dintre clinicile Medsana şi aleg să achite costul serviciilor medicale efectuate cu acest card, vor primi automat o reducere de 10% din contravaloarea acestor servicii medicale conform listei de tarife valabile la data accesării serviciului medical.
Reducerea se acordă în toate cele trei unităţi Medsana: Medsana Cotroceni, Medsana Primăverii şi Medsana Ploieşti.
'În anul 2010, peste 200.000 de pacienţi au accesat serviciile medicale disponibile în toate cele trei centre medicale multidisciplinare pe care le deţinem, iar pentru anul 2011 estimăm o creştere a acestei cifre. Este evident faptul că din ce în ce mai mulţi români aleg să îşi rezolve problemele de sănătate în sistem privat, iar obiectivul nostru este acela de a crea facilităţi pentru pacienţii noştri. Am încheiat parteneriatul cu RBS România tocmai pentru a oferi clienţilor băncii o mai mare accesibilitate la serviciile medicale ale clinicilor noastre', a declarat directorul general Medsana, Vassilis Chaniotis.
Adresându-se aceloraşi tipuri de clienţi, Medsana şi RBS România îşi doresc ca la 15 ani de la intrarea pe piaţa românească, să le acorde acestora beneficii suplimentare şi reduceri pentru serviciile accesate.
Deschizător de drumuri pe piaţa autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploieşti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide.
Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
RBS România este prezentă pe piaţă din noiembrie 1995. În prezent, deserveşte clienţii persoane juridice şi fizice prin intermediul unităţilor sale situate în Bucureşti, Arad, Braşov, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara.
Clienţii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviţi prin intermediul celor patru lounge-uri din Bucureşti (World Trade Center, Unirea şi Lakeview) şi Constanţa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul Medical Medsana şi RBS România au grijă de sănătatea ta! Indiferent de anotimp sau de vârstă, de cât de încărcat este programul tău zilnic, sănătatea trebuie să ocupe un loc important în preocupările tale. Stresul, agitaţia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea...
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Medicover a achiziţionat o clinică în Piteşti Grupul Medicover, unul dintre furnizorii principali de servicii medicale private din România, a anunţat finalizarea achiziţiei clinicii Doctor Luca din Piteşti.
Program educaţional despre conştientizarea impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor, desfăşurat în 16 oraşe Programul educaţional ''10 pentru mişcare'', adresat medicilor de familie, care are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor din România, a fost lansat în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă''.
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.