Cele mai citite
 


Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.
Potrivit unui comunicat, compania estimează pentru 2011 o cifră de afaceri în jur de 90 de milioane de lei, pe fondul lansării de noi produse, al dezvoltării sistemului privat de sănătate şi ca urmare a programelor de screening ce vor fi derulate de Ministerul Sănătăţii.
În ceea ce priveşte creşterea vânzărilor din 2010, la aceasta au contribuit toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei, dar s-au remarcat în mod special arii precum imunologia, coagularea, chimia clinică şi biologia moleculară (cercetare), care au adus o creştere a vânzărilor de 14%.
Totodată, anul trecut au fost lansate teste şi aparatură de diagnostic pentru boli infecţioase, coagulare, boli cardiovasculare, diabet, precum şi instrumente pentru institutele de cercetare.
De asemenea, au fost încheiate parteneriate cu o serie de spitale şi clinici private, ce au inclus dotarea a două laboratoare complet automatizate, de mare capacitate, cu echipamente de înaltă calitate şi un concept inovator de ansamblu.
'2010 a fost primul an complet de activitate a Diviziei de Diagnostice pe piaţa din România. A fost un an în care ne-am consolidat echipa şi portofoliul şi ne bucurăm că am reuşit să stabilim relaţii de colaborare solide cu partenerii noştri. Sperăm ca şi pe viitor să păstrăm trendul iniţial şi să avem o evoluţie pozitivă', a declarat Harald Wolf, Country Manager al Roche România Diagnostics Division.
Cu sediul central în Basel, Elveţia, Roche este lider în domeniul cercetării medicale, prin cele două divizii ale sale: divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice.
Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, şi produce medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice şi afecţiunilor sistemului nervos central.
Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului şi pionier în managementul diabetului.
În anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajaţi în întreaga lume şi a investit peste nouă miliarde de franci elveţieni în cercetarea şi dezvoltarea de noi produse.
La sfârşitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vânzări în valoare totală de 47,5 miliarde de franci elveţieni.
Compania Genentech din Statele Unite, este deţinută în întregime de Roche, fiind membră a Grupului Roche.
De asemenea, Roche deţine pachetul majoritar de acţiuni la compania japoneză Chugai Pharmaceutical. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Divizia de Diagnostic a Roche Romania marcheaza 2 ani de prezenta in tara noastra - Lansarea platformei cobas® 4800 si cea de-a doua editie a Roche Diagnostics Days Roche Romania Diagnostics Division marcheaza in acest an doi ani de prezenta pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, a fost organizat la Bucuresti un eveniment de presa la care au participat dl. Marcel Gmuender, Head of EMEA Subregion 1, Roche Diagnostics, alaturi de dl. Harald Wolf, Country Manager...
Vanzari in crestere cu 10% pentru Roche Romania Diagnostics Division, in 2010 Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014 Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34,75 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis vineri AGERPRES.
Diagnosticul in vitro, beneficii maxime pentru pacient si autoritatile sanitare Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD). Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a...
Vânzările companiei Antibiotice au crescut cu 6% în primul semestru, iar profitul brut cu 19% Vânzările companiei farmaceutice Antibiotice Iaşi s-au cifrat la 149,78 milioane în primul semestru din 2014, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului 2013, conform rezultatelor financiare comunicate Bursei de Valori Bucureşti /BVB/.