Cele mai citite
 


Fotbal: Patru jucători de la FC Botoşani, diagnosticaţi cu virusul A/H1N1
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 8 mar /Agerpres/ - Cei patru fotbalişti de la formaţia de liga a doua FC Botoşani care au fost internaţi săptămâna trecută în spital au fost diagnosticaţi cu virusul A/H1N1, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean 'Mavromati' Botoşani, medicul Petrică Rădăuceanu.
Potrivit acestuia, prezenţa virusului în organismele fotbaliştilor a fost stabilită în urma unor investigaţii de laborator efectuate de Institutul Cantacuzino.
'Jucătorii au nevoie, potrivit normelor, de şapte zile de izolare la domiciliu. Ulterior, ei vor fi revăzuţi de medic, care va decide dacă aceştia continuă tratamentul sau nu', a afirmat Rădăuceanu.
Fotbaliştii Alex Vrabie, Ionel Ţabără, Florin Acsinte şi Eduard Sandu au fost internaţi, miercurea trecută, în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean 'Mavromati', din cauza gripei. Alţi şapte jucători au fost izolaţi la domiciliu, însă, între timp, şi-au reluat antrenamentele.
Din cauza îmbolnăvirii celor 11 jucători, FC Botoşani a fost nevoit să amâne primul meci din returul campionatului. Astfel, partida din deplasare de la FC Snagov a fost reprogramată pentru 16 martie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Bărbatul suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors dintr-un concediu în Republica Moldova Botoşani, 29 mar / Agerpres/- Bărbatul de 54 de ani din Botoşani suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors, în urmă o săptămână, dintr-un concediu în Republica Moldova, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Ştefan Bercea.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă suplimentează numărul saloanelor în care sunt internaţi pacienţi cu viroze Botoşani, 9 mar /Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a decis relocarea a trei saloane ale Secţiei de boli infecţioase pentru a face faţă numărului mare de viroze, a anunţat, luni, directorul de îngrijiri al unităţii, Ioan Asaftei.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Botoşani: A fost inaugurat noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean Mavromati Noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor, dar şi a unor medici de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.
Botoşani: Un angajat al Spitalului Judeţean 'Mavromati' cere despăgubiri de un miliard de euro de la statul român Juristul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a dat în judecată Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), Guvernul şi Ministerul Finanţelor Publice pentru nerespectarea unui brevet social.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...