Cele mai citite
 


Argeş: Şase persoane intoxicate cu monoxid de carbon
marţi, 8 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 8 mar /Agerpres/ - Şase persoane, printre care trei copii, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, marţi, la Piteşti, fiind în afara oricărui pericol după ce au primit îngrijiri de specialitate la două spitale din localitate.
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, cele şase persoane au început să se simtă rău în timp ce participau la un parastas desfăşurat într-o încăpere încălzită de o sobă.
'Persoanele în cauză au acuzat o stare de rău, prezentând simptome specifice intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Este posibil ca problema să fi fost cauzată de coşul de evacuare al sobei, care era înfundat', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Dănuţ Dinu.
Cei trei copii au fost duşi de părinţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, în timp ce persoanele adulte, trei femei de peste 50 de ani, au primit îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Toţi pacienţii se află în afara oricărui pericol şi nu vor avea nevoie de internare.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea incidentului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Elev operat de urgenţă după ce a fost bătut de un coleg Piteşti, 29 mar /Agerpres/ - Un copil de 12 ani, elev la şcoala generală din comuna argeşeană Albota, a fost operat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce a acuzat că se simte rău în urma bătăii primite de la un coleg.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.
Argeş: Peste 20 de copii, toţi elevi ai aceleiaşi şcoli din Piteşti, internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de copii care prezentau simptome de toxiinfecţie alimentară, toţi elevi ai Şcolii Generale Ion Luca Caragiale din Piteşti, sunt internaţi duminică la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar un pacient a fost transferat la Bucureşti la solicitarea familiei.
Argeş: Peste 20 de elevi de la o şcoală din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Nouă elevi de la Şcoala I.L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Nouă de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, vineri, la o săptămână după ce au început să prezinte simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.