Cele mai citite
 


Şerban Huidu revine la 'Cronica Cârcotaşilor'
joi, 10 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Şerban Huidu, realizatorul "Cronicii Cârcotaşilor" împreună cu Mihai Găinuşă, revine miercuri seara în emisiunea care l-a consacrat.
Anunţul a fost făcut de Şerban Huidu, miercuri, pe blogul său.
"Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu şi Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai... o să vedeţi. Vă aştept!", spune Huidu pe blog.
Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece Innsbruck, fiind internat la Spitalul Universitar din localitate.
El a revenit pe 4 februarie în România. AGERPRES/(AS - Livia Popescu)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Austria: Şerban Huidu se recuperează rapid Realizatorul tv Şerban Huidu a fost transferat, luni, din secţia de terapie intensivă, într-un salon al Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck.
Braşov: Soţia lui Şerban Huidu a părăsit spitalul judeţean Soţia lui Şerban Huidu a părăsit, luni, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în jurul orei 14,30 cu o ambulanţă privată de tip MEDO.
UPDATE Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...