Cele mai citite
 


Brăila: La 15 ani s-a prezentat la spital însărcinată în nouă luni
joi, 10 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Brăila, 9 mar /Agerpres/ - O fată de 15 ani, din comuna brăileană Bărăganul, s-a prezentat la Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului din Ialomiţa cu dureri specifice naşterii, iar medicii au constatat că este însărcinată în nouă luni, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de IPJ Brăila.
Agenţii de la postul de poliţie comunală Bărăganul au fost sesizaţi de personalul medical din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Ialomiţa cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat S.D., 15 ani, însărcinată în luna a noua.

Din verificările efectuate în teren de către poliţiştii brăileni a reieşit faptul că minora are o relaţie de concubinaj cu H.V., de 20 de ani, din comuna Scânteia, judeţul Ialomiţa, şi că amândoi locuiesc la domiciliul părinţilor fetei, situat în comuna Bărăganul.
Întrucât s-a stabilit că cei doi au întreţinut raporturi sexuale de comun acord, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Art.198, din Codul Penal. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: La 15 ani s-a prezentat la spital însărcinată în nouă luni Brăila, 9 mar /Agerpres/ - O fată de 15 ani, din comuna brăileană Bărăganul, s-a prezentat la Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului din Ialomiţa cu dureri specifice naşterii, iar medicii au constatat că este însărcinată în nouă luni, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de IPJ Brăila...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Brăila: Bătaie între mai mulţi tineri pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, îngreunând pentru câteva zeci de minute activitatea cadrelor medicale, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.
Buzău:Dosar penal pentru agenţii unei firme de intervenţie care au bătut însoţitorul unei bolnave Trei agenţi ai unei firme de intervenţie din Buzău s-au ales miercuri cu dosar penal după ce marţi seara au bătut însoţitorul unei bolnave care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău.
Brăila: Două fetiţe, una de doi ani şi alta de patru ani, s-au intoxicat cu medicamente Brăila, 9 iun /Agerpres/ - Două fetiţe din Brăila, una de doi ani şi alta de patru ani, s-au intoxicat sâmbătă cu medicamente şi au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, inspector Jenel Şogor.
Brăila: Bătut pentru că a postat pe internet fotografii făcute la locul unui accident rutier Doi bărbaţi l-au bătut pe un tânăr din judeţul Brăila, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, pe motiv că a fotografiat cu telefonul mobil autoturismul în care se aflau cei doi agresori, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier şi a postat pe internet imaginile respective.