Cele mai citite
 


Maramureş: Investiţie de 20.000 de euro pentru modernizarea secţiei de balneo-fizioterapie a Spitalului Judeţean
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 9 mar /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş a investit aproximativ 20.000 de euro în modernizarea secţiei de baleneo-fizioterapie, aceasta fiind necesară ca urmare a solicitărilor crescute din partea pacienţilor.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş, dr. Călin Pop, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că investiţia a fost efectuată din resurse proprii.
'Trebuia să îmbunătăţim aparatura bazei de baleneo-fizioterapie odată cu creşterea solicitărilor venite din exteriorul unităţii medicale. Cele patru aparate necesare tratamentului au fost achiziţionate din resurse interne şi sperăm să continuăm investiţiile şi în alte secţii cu profile diferite. În cel puţin trei luni o să redotăm şi secţia de hidroterapie. Aparatura medicală a fost achiziţionată prin licitaţie publică şi e de provenienţă străină', a spus dr. Pop.
Managerul instituţiei speră ca dezvoltarea acestui serviciu medical să contribuie la creşterea încasărilor, în condiţiile în care serviciile terapeutice pe acest segment decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Maramureş sunt puţine ca număr.
Baza de balneo-fizioterapie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare efectuează zilnic până la 200-300 de proceduri, însă se poate ajunge şi la patru proceduri pentru un singur pacient.
Dr. Călin Pop a menţionat că sunt între 50-80 de pacienţi zilnic, iar procentul de proceduri decontat de CJAS se epuizează repede. Spitalul contractează numai patru proceduri cu Casa de Asigurări, iar restul se efectuează contra cost.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Investiţie de 850.000 de euro în modernizarea UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a dat, vineri, în folosinţă noua Unitate de Primiri Urgenţe amenajată la parterul clădirii de 11 etaje.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.
Maramureş: Modernizarea spitalului judeţean, investiţie evaluată la 17 milioane de euro Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş, în valoare de 17 milioane euro, ar putea începe cel mai probabil la începutul lunii august.
Maramureş: Modernizarea UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, investiţie în valoare de 900.000 de euro Serviciul de Primiri Urgenţe (UPU) al Spitalului Judeţean Maramureş va fi modernizat şi extins pentru a putea face faţă solicitărilor crescânde.
Maramureş: Spitalul Judeţean de Urgenţă a dat în folosinţă un aparat RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a pus, miercuri, în funcţiune noul aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), investiţie suportată parţial de Consiliul Judeţean Maramureş.
Maramureş: Spitalul judeţean dotat cu un videoendoscop în urma unei donaţii private Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr.Constantin Opriş' Baia Mare va fi dotat în curând cu un videoendoscop de ultimă generaţie, achiziţia acestui aparat în valoare de?62.844 de euro făcându-se printr-o sponsorizare din partea firmei S.C. Italsofa România S.R.L care operează în municipiu.