Cele mai citite
 


Buzău: Încă 12 cazuri de gripă în judeţ
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 9 mar /Agerpres/ - Încă 12 buzoieni s-au îmbolnăvit de gripă, dintre care patru au fost internaţi în spital, şi peste 2.000 de persoane au făcut pneumonie şi viroză respiratorie, în judeţ, în prima săptămână a lunii martie.
'Numărul de cazuri de boli respiratorii, viroze şi pneumonii a fost în scădere uşoară faţă de săptămâna precedentă, dar s-au înregistrat 12 noi cazuri de gripă', a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Sănătate Publică Buzău, Mihaela Voineagu.
Potrivit acesteia, cazurile de gripă au fost relativ uşoare, iar bolnavii nu au făcut complicaţii.
În judeţul Buzău, numărul persoanelor vaccinate contra virusului gripal este de 25.329 de persoane. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Trei noi cazuri de gripă relativ uşoare; pacienţii sunt trataţi ambulatoriu Trei noi cazuri de gripă au fost diagnosticate în ultima săptămână, în judeţul Buzău, unul dintre pacienţi fiind un copil.
Buzău: Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii, în creştere cu 15% Peste 2.220 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii în judeţul Buzău, în ultima săptămână, cu aproape 15% mai multe decât în săptămâna precedentă.
Olt: Cinci noi cazuri de gripă au fost confirmate; unul dintre pacienţi era vaccinat antigripal Diagnosticul de gripă a fost confirmat luni pentru cinci pacienţi din judeţul Olt care s-au prezentat săptămâna trecută la medic având febră, tuse, dificultăţi în respiraţie, stare generală alterată, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt.
Buzău: Aproape 2.000 de cazuri de viroze şi pneumonii, înregistrate în judeţ, într-o săptămână Aproape 2.000 de viroze respiratorii şi pneumonii au fost înregistrate în această perioadă în judeţul Buzău.
Bistriţa-Năsăud: Şase noi cazuri de gripă şi un deces cauzat de pneumonie, în doar o săptămână O persoană a decedat după ce a contractat o pneumonie şi alte şase au fost diagnosticate cu gripă în perioada 14-20 martie, potrivit datelor publicate, miercuri, pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.
Suceava: Peste 2.200 de persoane cu viroze sau pneumonii, într-o săptămână Peste 170 de suceveni au fost internaţi în ultima săptămână în spital cu diagnostic de viroză respiratorie sau pneumonie, a declarat presei, marţi, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.