Cele mai citite
 


Buzău: Protest împotriva desfiinţării dispensarului din localitatea Pitulicea
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 9 mar /Agerpres/ - Circa 40 de persoane din satul Pitulicea, comuna buzoiană Glodeanu Sărat, au organizat miercuri un protest spontan solicitând ca primăria să nu desfiinţeze dispensarul din localitate.
Protestul a fost organizat de un consilier local care l-a acuzat pe primarul localităţii că intenţionează să închidă dispensarul din sat.
Un efectiv de 10 jandarmi a intervenit pentru asigurarea ordinii publice, iar la solicitarea şefului dispozitivului de jandarmi, protestatarii au părăsit locul de desfăşurare adunării publice fără a fi înregistrate incidente de orice fel.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Jandarmi Buzău, Ciprian Ene, organizatorul adunării a fost sancţionat contravenţional cu avertisment, în scop preventiv fiindu-i aduse la cunoştinţă procedura şi termenele de declarare a adunărilor publice. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un nou protest spontan la Centrul de sânge Buzău, 17 nov /Agerpres/ - Peste 30 de angajaţi de la Centrul de sânge Buzău au întrerupt lucrul, marţi dimineaţă, în semn de protest faţă de reducerea sporurilor şi a altor drepturi salariale.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.
Dolj: Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova pentru tichetele de masă Craiova, 9 mar /Agerpres/ - Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Craiova au participat, miercuri după-amiază, la un protest spontan în curtea unităţii spitaliceşti în semn de nemulţumire faţă de neacordarea tichetelor de masă de la începutul acestui an...
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Copil de 13 ani transportat la un spital din Capitală după ce a fost tâlhărit şi abandonat pe un câmp Un copil de 13 ani din Râmnicu Sărat a fost transportat duminică la un spital din Capitală după ce a fost tâlhărit de doi prieteni de un telefon mobil şi o bancnotă de un leu şi abandonat în stare gravă pe câmp.
Buzău: Medicii de familie nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale Cel puţin 50 de medici de familie din judeţul Buzău nu renunţă la protest şi nu vor semna actele adiţionale la noul contract cadru pe 2011-2012, se arată într-un comunicat transmis joi de filiala Buzău a Patronatului medicilor de familie.