Cele mai citite
 


Dolj: Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova pentru tichetele de masă
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Craiova, 9 mar /Agerpres/ - Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Craiova au participat, miercuri după-amiază, la un protest spontan în curtea unităţii spitaliceşti în semn de nemulţumire faţă de neacordarea tichetelor de masă de la începutul acestui an.
Angajaţii Spitalului 'Victor Babeş' din Craiova nu mai primesc tichete de masă după ce Primăria Craiova a refuzat să includă în bugetul pe acest an fondurile necesare.
Protestul cadrelor medicale la care au participat medici, asistenţi, infirmieri a durat circa două ore, iar oamenii susţin că este o nedreptate care li se face din moment ce alte spitale, chiar din judeţ, primesc tichete de masă.
Primăria şi Consiliul Local Craiova au refuzat să includă, în bugetul din acest, bani pentru acordarea tichetelor de masă pentru angajaţii celor trei spitale aflate în subordinea municipalităţii craiovene, printre care se află şi Spitalul 'Victor Babeş', deşi Ministerul Finanţelor a trimis o adresă Federaţiei Sanitas în care se precizează că personalul din cadrul spitalelor publice pot beneficia în 2011 de tichete de masă în limita sumelor alocate cu această destinaţie.
Angajaţii spitalelor din Craiova susţin că tichetele de masă din veniturile proprii au fost scoase în mod intenţionat din bugetele spitalelor de primarul interimar al Craiovei, Mărinică Dincă, care a refuzat şi să stea de vorbă cu ei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Protest spontan la Spitalul CFR din Craiova; unitatea are datorii de 2,5 milioane lei Peste 100 de cadre medicale de la Spitalul CFR din Craiova au ieşit miercuri dimineaţa în curtea unităţii medicale în semn de protest faţă de situaţia financiară a spitalului, care a acumulat datorii istorice de peste 2,5 milioane lei către furnizori, iar ANAF ar putea bloca conturile.
Dolj: Protest al angajaţilor Spitalului 'Filantropia' Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul Municipal 'Filantropia' din Craiova au organizat, vineri, timp de mai bine de o oră, un protest spontan în curtea spitalului în semn de nemulţumire faţă de neacordarea celui de-al 13-lea salariu şi a tichetelor de masă.
Dolj: Sanitas acţionează în instanţă CL Craiova pentru neacordarea tichetelor de masă Federaţia Sanitas acţionează în instanţă Primăria şi Consiliul Local Craiova pe motiv că cele două instituţii au refuzat să includă, în bugetul din acest, bani pentru acordarea tichetelor de masă pentru angajaţii celor trei spitale aflate în subordinea municipalităţii craiovene.
Dolj: Peste 2.000 de persoane au fost muşcate de câini în acest an La Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova au ajuns în acest an 2.055 de persoane muşcate de câini cărora le-a fost administrat vaccinul antirabic. Potrivit reprezentanţilor spitalului, o parte din aceste persoane erau copii.
Mitinguri de protest la SJU Craiova şi Serviciul de Ambulanţă Dolj Peste 500 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova şi peste 30 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Dolj au protestat luni dimineaţă în curtea spitalului craiovean.
Botoşani: Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie Botoşani, 8 dec /Agerpres/ - Peste 40 de angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie din Botoşani au organizat, miercuri, un protest spontan, în semn de nemulţumire faţă de neacordarea tichetelor de masă pe ultimele cinci luni.