Cele mai citite
 


Giurgiu: Muncitorul prins de malul de pământ surpat la Mihăileşti a fost salvat
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 9 mar /Agerpres/ - Muncitorul care a fost prins miercuri sub un mal de pământ care s-a surpat peste el în timp ce lucra la un şanţ pentru o reţea de canalizare din apropierea localităţii Mihăileşti a fost salvat şi este transportat la Spitalul municipal Bucureşti, după o intervenţie de aproape şase ore de la producerea accidentului.
'Pentru salvarea bărbatului au acţionat aproximativ 25 de cadre de specialitate de la ISU Giurgiu şi SMURD, iar operaţiunile au durat atât pentru a evita surparea malului care a căzut deja de două ori pe parcursul intervenţiei', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.
Ea spune că populaţia care a venit la faţa locului şi-a manifestat o curiozitate care părea mai importantă decât viaţa unui om.
La scoaterea muncitorului din şanţul de pământ de aproximativ şase metri adâncime săpat pentru o reţea de canalizare a fost nevoie de atele pentru piciorul stâng al bărbatului, care fusese prins cel mai mult timp sub ţeava de canalizare din şanţ.
Totodată, bărbatul a fost stabilizat termodinamic, după care a fost transportat la Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Un bărbat, transportat cu elicopterul SMURD în capitală în urma unui accident în lanţ ISU Giurgiu a intervenit sâmbătă cu un echipaj de descarcerare şi a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, iar un bărbat care fusese încarcerat avea nevoie urgentă de intervenţie medicală de specialitate...
Giurgiu: Intervenţiile SMURD deţin majoritatea intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru anul trecut Aproape 80 la sută din numărul situaţiilor de urgenţă la care ISU Giurgiu a intervenit în anul care a trecut au fost cazuri de urgenţe asistate de SMURD, restul fiind solicitări la incendii şi alte situaţii de urgenţă.
Giurgiu: O fetiţă a fost adusă cu un elicopter SMURD la Bucureşti după ce a fost înţepată de o albină O fetiţă în vârstă de 12 ani din localitatea Dealu din judeţul Giurgiu a fost adusă luni după-amiază cu un elicopter SMURD la un spital din capitală, după ce a fost înţepată de o albină.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
Giurgiu: Un tânăr a suferit arsuri, după ce maşina i-a luat foc Giurgiu, 3 mar /Agerpres/ - Un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Giurgiu a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe cap, gât şi membrele superioare, după ce maşina în care se afla a luat foc din cauza unei defecţiuni la instalaţia electrică aferentă motorului.