Cele mai citite
 


Attila Cseke: Proiectul de reglementare împotriva etnobotanicelor va fi finalizat săptămâna viitoare
miercuri, 9 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Ministerele de resort vor finaliza, săptămâna viitoare, un proiect de act normativ pentru combaterea comercializării substanţelor etnobotanice, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
'Suntem mai aproape de a găsi o soluţie şi sunt sigur că săptămâna viitoare acea soluţie va fi finalizată', a spus Cseke, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern.
El a menţionat că va fi un proiect de ordonanţă de urgenţă sau de lege, prin care se vor introduce pedepse de opt ani pentru comercializarea substanţelor interzise, cu efecte asemănătoare drogurilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a discutat, la Arad, situaţia problematică a Spitalului Judeţean şi a maternităţii Arad, 17 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a efectuat, joi, o vizită în municipiul Arad, scopul fiind acela de a găsi o soluţie fezabilă pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Attila Cseke: Investitori străini din patru ţări, interesaţi de spitalele româneşti în parteneriat public - privat Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Investitori străini, prin intermediul unor ambasade, s-au interesat de construcţia de spitale în parteneriat public - privat cu statul român, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Ministrul Sănătăţii nu crede că scumpirea carburanţilor va creşte preţul medicamentelor Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, nu crede că scumpirea carburanţilor va duce la creşterea preţului medicamentelor, însă admite că nu a fost făcută o evaluare în acest sens.
Attila Cseke: Nu avem probleme de finanţare, dar am cerut preşedintelui CNAS să mai discute cu medicii de familie Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, miercuri, că i-a cerut preşedintelui Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, să aibă mai multe întâlniri cu reprezentanţii medicilor de familie, pentru ca aceştia să semneze contractul-cadru pe 2011 -...
MS: Construcţia celor şase spitale regionale de urgenţă ar putea începe în 14 - 16 luni Bucureşti, 3 mar /Agerpres/ - Construcţia celor şase unităţi spitaliceşti regionale ar putea demara în termen de 14 - 16 luni şi ar putea dura aproximativ 4 ani, estimează Ministerul Sănătăţii.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.