Cele mai citite
 


Gorj: Comerţ cu etnobotanice, depistat de poliţişti la un magazin din Târgu-Jiu
joi, 10 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 10 mar /Agerpres/ - Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu l-au sancţionat pe administratorul unei societăţi comerciale cu suma de 2.500 lei după ce s-a constatat că oferea spre vânzare produse de tip etnobotanic, magazinul fiind la mai puţin de doi kilometri de unităţile sanitare şi şcolare din zona respectivă.
Potrivit unui comunicat de presă remis joi de purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică, în urma unei verificări pe linia comercializării produselor psihoactive, poliţiştii au depistat o societate comercială din Târgu-Jiu care avea expuse spre vânzare 182 de plicuri ce conţineau produse de tip etnobotanic. Produsele expuse pentru vânzare au fost ridicate de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.
'Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 lei, conform prevederilor Hotărârii de Consiliu Judeţean Gorj nr. 18/2011, care prevede interzicerea comercializării produselor de tip etnobotanic în apropierea unităţilor de învăţământ. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a produsele comercializate, evaluate la suma de 2.775 lei', a precizat Daniel Tică.
Cercetările în acest caz continuă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Magazin de vise închis de poliţişti Bistriţa, 8 mar /Agerpres/ - Un magazin din Bistriţa în care se comercializau produse etnobotanice a fost închis în urma unui control efectuat de poliţişti în colaborare cu Direcţia Sanitar Veterinară, Garda Financiară, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului şi Instituţia...
Gorj: Magazin de etnobotanice, depistat de poliţişti în centrul municipiului Târgu-Jiu Târgu-Jiu, 16 feb /Agerpres/ - Reprezentanţii Poliţiei Locale din Târgu-Jiu au depistat în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu un magazin care comercializa etnobotanice, sub acoperirea de îngrăşământ pentru plante.
Dâmboviţa: Suspiciuni de vânzare de etnobotanice la un magazin de comercializare a îngrăşămintelor de plante Târgovişte, 2 mar /Agerpres/ - Poliţiştii au ridicat, miercuri, peste 1.400 de pliculeţe cu privire la care există suspiciuni că ar conţine substanţe etnobotanice, dintr-un magazin de plante şi hrană pentru animale din Târgovişte.
Etnobotanice de peste 16.000, confiscate de poliţişti din nouă magazine Bucureşti, 10 mar /Agerpres/ - Peste 90 de grame de substanţe tip 'spice' şi 271 de plicuri cu produse tip 'spice', în valoare de peste 16.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti în timpul unei operaţiuni pentru verificarea magazinelor care comercializează produse cu efecte psihoactive.
Gorj: Femeie cercetată pentru infracţiunea de provocare ilegală a avortului Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de provocare ilegală a avortului, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului...
Gorj: Anchetă în cazul unui accident de muncă petrecut în localitatea Padeş O echipă mixtă formată din poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a început, joi, ancheta în cazul unui accident de muncă petrecut la o exploatare forestieră în punctul 'Valea Ursului', din comuna Padeş.