Cele mai citite
 


Galaţi: Pensionarii au ieşit din nou în stradă
joi, 10 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 10 mar/Agerpres/- Zeci de pensionari au pichetat, joi, sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi PDL Galaţi.
Acţiunea a fost organizată de Alianţa Europensionarilor din Galaţi şi este cea de-a doua acţiune de protest din acest an, după ce, în ultimele două luni din anul trecut, vârstnicii au pichetat, săptămânal, sediul PDL.
În faţa sediului CJAS, pensionarii gălăţeni au cerut demisia preşedintelui instituţiei, iar în timpul deplasării de la sediul CJAS la PDL, vârstnicii au strigat lozinci antiprezidenţiale şi împotriva partidului de guvernământ.
Pensionarii cer anularea legislaţiei privind coplata serviciilor medicale, eliminarea contribuţiilor de 5,5% la asigurări de sănătate pentru pensionarii cu pensii de peste 740 lei şi majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut pe economie.
Potrivit liderului Alianţei Europensionarilor din Galaţi, Cristea Toader, seria protestelor va continua şi pe viitor. La sfârşitul lunii pe 30 martie vârstnicii intenţionează să se deplaseze la Bucureşti, pentru a picheta sediile ministerului Sănătăţii, CNAS şi PDL.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Pensionarii vor ieşi din nou în stradă Membrii Alianţei Europensionarilor din Galaţi vor picheta vineri sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), PDL Galaţi şi Prefecturii Galaţi în semn de protest faţă de legile care "îi bagă în mormânt pe pensionari", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul alianţei, Cristea Toader.
Galaţi: Pensionarii vor ieşi din nou în stradă Alianţa Europensionarilor din Galaţi va picheta, vineri, sediile PDL şi Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din municipiu, după care, pe 30 iunie, va picheta la Bucureşti sediile Ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul...
Galaţi: Pensionarii au pichetat pe ploaie Câteva zeci de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din Galaţi, au pichetat, vineri, pe o ploaie torenţială, sediile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, al Partidului Democrat Liberal şi al Prefecturii Galaţi, în semn de protest faţă de politica guvernamentală aplicată acestei categorii...
Galaţi: Pensionarii au ieşit în stradă Câteva zeci de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din Galaţi au pichetat, vineri, sediile PDL şi Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) din Galaţi.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Preşedintele CJAS Galaţi: Întâi trebuie modificată Legea Sănătăţii, apoi se poate da ordinul de desfiinţare a CJAS-urilor Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Elena Vrabie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că desfiinţarea caselor judeţene şi a direcţiilor de sănătate publică (DSP) se poate face doar după ce se modifică Legea Sănătăţii.