Cele mai citite
 


Fotbal: Jucătorii de la Minerul Mătăsari, internaţi în spital cu viroze
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Derby-ul gorjean care trebuia să se dispute vineri 11 martie, la ora 15,00, între CS Jiul Rovinari şi SC Minerul Jilţ Mătăsari, în etapa a 17-a a Ligii a III-a de fotbal (Seria a 4-a), a fost amânat din motive medicale.
Mai mult de jumătate dintre componenţii echipei Minerul Mătăsari au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Tg Jiu, suferind de viroze respiratorii, iar unii dintre ei urmează tratament la domiciliu, se arată într-un comunicat remis Agerpres.
Meciul a fost reprogramat în data de 29 martie, până atunci conducerea clubului sperând ca toţi jucătorii să-şi revină şi să fie într-o formă bună.
În Seria a 4-a a Ligii a III-a, Minerul Mătăsari ocupă locul 4, cu 26 puncte, iar Jiul Rovinari se află pe 5, cu 25 p.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Focar de viroze respiratorii la Spitalul de la Săpoca Un număr de 16 pacienţi de la secţia Ojasca a Spitalului de Boli Psihice şi Măsuri de Siguranţă Săpoca au fost izolaţi şi primesc tratament de specialitate în urma apariţiei unui focar de viroze respiratorii.
Galaţi: Numărul persoanelor cu viroze respiratorii a crescut cu peste o mie în ultima săptămână Un număr de 2.467 persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, cu peste o mie mai multe decât în cea anterioară, când s-au înregistrat 1.407 cazuri, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin...
Harghita: Număr scăzut de viroze respiratorii; interesul pentru vaccinarea antigripală este tot mai mic Numărul virozelor respiratorii şi a pneumoniilor înregistrate în ultima săptămână este mult mai scăzut decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, dar medicii sunt îngrijoraţi întrucât interesul pentru vaccinare antigripală este tot mai mic şi este posibil să urmeze o perioadă în care se vor amplifica...
Dolj: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut cu 58% în ultima săptămână Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână în judeţul Dolj cu 58%, de la 1.427 de cazuri înregistrate săptămâna anterioară, la 2.255 de cazuri.
Galaţi: Peste 2.000 de viroze respiratorii, în ultima săptămână de raportare Galaţi, 17 oct /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a înregistrat în ultima săptămână de raportare 2.032 de cazuri de infecţii respiratorii acute, cu peste 1.000 de viroze mai multe decât în săptămâna anterioară de raportare, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei, Valentin Boldea...
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.706 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, faţă de 2.354 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.