Cele mai citite
 


Buzău: Firmă cu peste 170 de angajaţi la negru, amendată cu 110.000 lei
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O firmă de protecţie şi pază din Buzău a fost amendată cu 110.000 de lei după ce a fost descoperită de inspectorii ITM având 179 de angajaţi fără contracte de muncă.
Firma asigură paza unor obiective cum ar fi Clubul Gloria Buzău şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
''Inspectorii de muncă au descoperit că 179 de angajaţi lucrează fără contracte de muncă, abatere pentru care firma s-a ales cu o amendă de 110.000 de lei'', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Cecilia Manolescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău.
Potrivit conducerii ITM, dosarul a fost înaintat Gărzii Financiare şi Inspectoratului de Poliţie pentru a stabili prejudiciile aduse bugetului de stat prin nedeclararea angajaţilor care, timp de mai bine de şase luni, au muncit la negru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Buzău: Peste 100 de medici de familie au încasat sume mai mari în urma decontării de servicii medicale Peste 100 din cei 200 de medici de familie din judeţul Buzău au încasat de la Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate sume mai mari în urma decontării de servicii medicale acordate unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat, rezultă dintr-un raport al Curţii de Conturi Buzău.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Iaşi: CJAS verifică medicii dacă au plecat sau nu la muncă în străinătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Iaşi a început un control în spitalele din judeţ pentru a vedea câţi medici au plecat la muncă în străinătate.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Buzău: Constatări ale comisiei de anchetă în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean În cazul copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, comisia de anchetă a Consiliului Judeţean a constatat "mai multe încălcări ale prevederilor legale" şi a cerut conducerii unităţii spitaliceşti "sancţionarea de urgenţă" a celor implicaţi, "mergând până la desfacerea...