Cele mai citite
 


Prahova: O elevă de clasa a VII-a s-a aruncat de la etaj
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de clasa a VII-a de la Grupul şcolar Mecanică nr. 2 din Câmpina s-a aruncat, joi, de la etajul întâi al unităţii de învăţământ, suferind o fisură de calcaneu.
Potrivit directorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Gheorghe Borovină, evenimentul a avut loc în pauza dintre a patra şi a cincea oră, eleva aruncându-se de pe geamul de la baie.
Reprezentantul IŞJ Prahova a precizat că fata, de etnie romă, provine dintr-o familie cu probleme şi este exclusă posibilitatea ca ea să fi fost împinsă de vreun coleg.
Eleva a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde i s-a pus diagnosticul de fisură de calcaneu, ea aflându-se în prezent sub supraveghere la Şcoala sanatorială 'Voila'.
Gheorghe Borovin a precizat că starea de sănătate a fetei este bună, însă ea se află sub supraveghere, având în vedere că medicii o suspectează de tentativă de suicid.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Tânăr căzut de la etajul al doilea al Spitalului Judeţean; posibilă tentativă de suicid Un tânăr de 21 de ani care se afla internat într-una dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a căzut sâmbătă de la etajul al doilea al unităţii sanitare, din primele cercetări reieşind că ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.
Prahova: Pacienta unui spital din Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj O femeie în vârstă de 45 de ani a decedat miercuri, în jurul prânzului, după ce aceasta s-ar fi aruncat de la unul dintre etajele Spitalului CFR Ploieşti în care era pacientă.
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Prim angiograf pentru diagnosticul şi tratamentul coronarian, la Spitalul Judeţean din Ploieşti La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost pus în funcţiune, joi, primul angiograf cu ajutorul căruia vor putea fi investigate şi tratate bolile de inimă, potrivit declaraţiilor dr. Dumitru Predescu, şeful Secţiei de Cardiologie a spitalului ploieştean.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Deţinutul cu dublă tentativă de suicid a murit Un deţinut de la Penitenciarul din Botoşani, adus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi cu gâtul tăiat, a murit după ce a sărit de la primul etaj al Clinicii ORL.