Cele mai citite
 


Vaslui: Serviciul de Ambulanţă nu mai are bani pentru service-ul salvărilor
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, susţine că nu mai dispune de fonduri pentru plata reparaţiilor de care au nevoie salvările.
Potrivit SAJ Vaslui, în medie câte două maşini pe zi sunt duse în service pentru reparaţii din cauza drumurilor din judeţul Vaslui care sunt pline de gropi.
'Maşinile se strică foarte des în ultima perioadă, principala cauză fiind starea precară a drumurilor. Pe drumurile comunale este practic imposibil de circulat, dar sunt probleme mari şi pe drumurile judeţene şi naţionale. Pe ruta Vaslui-Bârlad sau Vaslui - Iaşi, de exemplu, este greu de circulat. Asfaltul este ciuruit de gropi. Reparaţiile costă, iar fondurile noastre sunt limitate', a declarat, joi, pentru AGERPRES Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
În prezent, SAJ Vaslui are 43 de maşini pe care le foloseşte la intervenţii şi pentru reparaţiile cărora plăteşte lunar aproximativ 100.000 de lei.
Reprezentanţii SAJ Vaslui susţin că în perioada următoare reparaţiile salvărilor vor fi făcute pe datorie până la o viitoare rectificare bugetară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Serviciul de Ambulanţă Vaslui funcţionează cu doar 60% din personal Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui funcţionează cu doar 60% din necesarul de personal, iar angajaţii fac faţă cu dificultate tuturor solicitărilor venite din partea pacienţilor, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul Aurora Popa.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Măsuri speciale la Serviciul de Ambulanţă din cauza caniculei Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a luat în ultimele zile o serie de măsuri speciale pe fondul temperaturilor ridicate şi pentru a face faţă numărului mare de solicitări din perioada caniculară au fost sistate concediile de odihnă în rândul angajaţilor şi s-a suplimentat personalul...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.