Cele mai citite
 


Satu Mare: Trei ciobani intoxicaţi cu monoxid de carbon
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane au fost găsite decedate joi la o stână de lângă oraşul Negreşti Oaş, intoxicate cu monoxid de carbon.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Ana Lăpuştea Mălăescu, poliţiştii din Negreşti Oaş au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 despre faptul că la o stână situată pe raza de competenţă, în locul numit Brada, au fost găsite decedate trei persoane.
Poliţiştii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Negreşti Oaş, un tânăr de 21 de ani, din judeţul Vaslui, şi un altul de 23 de ani, din judeţul Cluj, toţi îngrijitori la o stână.
Cadavrele au fost depuse la morga Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş în vederea efectuării necropsiei.
Din primele cercetări reiese că bărbaţii au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon provenit de la o sobă, fiind exclusă varianta unui omor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: 11 membri ai unei familii, intoxicaţi cu monoxid de carbon Membrii unei familii de 11 persoane, dintre care 9 copii, au fost internaţi în noaptea de miercuri spre joi în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
Satu Mare: Copii intoxicaţi cu alimente distribuite de o organizaţie caritabilă Mai mulţi copii din judeţul Satu Mare au ajuns la spital după ce au consumat produse alimentare distribuite gratuit de o organizaţie caritabilă.
Dâmboviţa: O femeie şi un copil de doi ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon O femeie în vârstă de 41 de ani, din Târgovişte, şi copilul ei, de doi ani, au murit, luni dimineaţă, în urma intoxicării cu monoxid de carbon, medicii nereuşind să-i salveze, deşi au încercat mai mult de o jumătate de oră să-i resusciteze.
Maramureş: Tineri intoxicaţi cu monoxid de carbon din cauza unei microcentrale de apartament, salvaţi de pompieri Doi tineri din Baia Mare, soţ şi soţie, au fost salvaţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon cel mai probabil din cauza unei microcentrale de apartament defecte.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Galaţi: Doi bătrâni găsiţi decedaţi în locuinţă, intoxicaţi cu monoxid de carbon Un bărbat de 67 ani şi o femeie de 57 ani, din Galaţi, au fost găsiţi luni, fără viaţă, în locuinţa lor, intoxicaţi cu monoxid de carbon.