Cele mai citite
 


Satu Mare: Spitalul Judeţean va avea Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european
vineri, 11 martie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
- Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a vizitat joi şantierul de la Spitalul Judeţean, afirmând să Satu Mare va avea o Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european.
Raed Arafat a propus autorităţilor locale modificarea proiectului iniţial, adică mutarea unor spaţii pentru birouri şi vestiare, pentru lărgirea spaţiului de intervenţii în situaţii de urgenţă.
'Au fost mici modificări care s-au propus acum, care nu înseamnă modificări la structură, doar o compartimentare care o să iasă mai bună decât în proiectul original. Eu zic că o să aibă Satu Mare o Unitate de Primire Urgenţe chiar foarte modernă, la nivel european, aşa cum trebuie', a declarat Arafat.
Contractul 'Reabilitare şi Extindere Spital Judeţean de Urgenţă Satu Mare', are o valoare de 4 milioane de lei fără TVA, banii provenind de la Ministerul Sănătăţii şi din bugetul judeţului Satu Mare. Practic se construieşte o clădire nouă lipită de Spitalul Judeţean, dotată cu aparatura de intervenţii în caz de urgenţă.
'Am cerut consultanţă de la domnul Raed Arafat, specialistul numărul unu în urgenţe la nivelul ţării, astfel încât să fie cât mai funcţionale spaţiile pe care le vom da în folosinţă în favoarea pacienţilor', a spus preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad.
Raed Arafat a mai inspectat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, Serviciul SMURD şi spitalul din Negreşti Oaş.
Notare
Comentarii
de tomoiagaalexandrina
doamne domnul sa va dea sanatate sa va bine cuvantezeca romani magheari cu toti dea n preuna ati facut o luarae buna doamne fii laudat

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Satu Mare: Încep lucrările la noua Unitate de Primire Urgenţe Lucrările pentru construirea noii Unităţi de Primire Urgenţe (UPU), în prelungirea Spitalului Judeţean Satu Mare, vor începe peste câteva zile, organizarea de şantier fiind în desfăşurare.
Videoconferinţă a secretarului de stat Raed Arafat cu reprezentanţii structurilor de urgenţă Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a convocat luni o videoconferinţă la care au participat şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Ioan Burlui, reprezentantul Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul MAI, comandor Cătălin Dache, directorul Direcţiei...
Două autospeciale BMW X3 pentru intervenţia rapidă a medicului de urgenţă, la SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş Două autospeciale BMW X3, dotate cu aparatura necesară intervenţiei la urgenţe, au fost donate SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş.
Raed Arafat: Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns la maturitate Sistemul de urgenţă din Bucureşti a ajuns deja la maturitate, a afirmat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), marţi, cu ocazia participării sale la festivitatea de aniversare a 4 ani de la operaţionalizarea SMURD Bucureşti.
Raed Arafat: Nu mai sunt probleme în ceea ce priveşte deplasarea ambulanţelor la intervenţii Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), dr. Raed Arafat, a declarat, miercuri, că în prezent nu mai sunt probleme în ceea ce priveşte deplasarea ambulanţelor la intervenţii.