Cele mai citite
 


Braşov: Inaugurarea primului spital privat din Braşov
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul 'Sf. Constantin', prima unitate spitalicească privată din Braşov, a fost inaugurat joi şi va funcţiona efectiv din luna aprilie.
Proiectul aparţine unei companiei medicale din Braşov, cu capital exclusiv privat. Spitalul, a cărui suprafaţă este de 8.000 de metri pătraţi, are cinci secţii cu saloane pentru spitalizare continuă şi de zi totalizând 79 de paturi - chirurgie generală, oncologie medicală, ORL, neurochirurgie spinală, urologie - bloc operator cu trei săli de operaţie multifuncţionale şi o unitate de terapie intensivă chirurgicală dotată cu 13 paturi specializate.
Investiţia se ridică la 20 de milioane de euro. Spitalul este dotat cu aparatură medicală de calitate, de ultimă generaţie, produsă de lideri mondiali în domeniu cum ar fi Storz, Zeiss, Draeger, General Electric.
În aceeaşi clădire, funcţionează un campus medical, cel mai mare din zonă, operat de reţeaua privată de sănătate Regina Maria. Campusul medical include 19 cabinete şi 26 de rezerve, se întinde pe o suprafaţă construită de 3.000 de metri pătraţi şi reprezintă o investiţie de 4,2 milioane de euro.
Complexul medical dispune de tehnologie medicală de ultimă generaţie precum Voluson E8 şi Voluson 730 Expert, folosite în serviciul de ecografie, precum şi un echipament Philips dedicat cardiologiei, părţilor moi şi ecografiei transfontanelare. Servicii în premieră pentru Braşov sunt polisomnografia şi teleimagistica, cu posibilitate de second opinion oferit în timp real de specialişti din clinicile şi spitalele din Bucureşti.
Spitalul şi campusul medical mai dispun de farmacie, spaţii comerciale şi servicii bancare, cantină, parcare. Peste 100 de medici şi alte câteva zeci de asistenţi medicali, infirmieri şi personal auxiliar vor deservi cele două unităţi spitaliceşti private care funcţionează în clădirea fostei fabrici de produse cosmetice Colgate Palmolive, închise la sfârşitul anului 2007.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Cel mai mare spital privat din judeţ va fi inaugurat în februarie Târgu Mureş, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Nova Vita inaugurează în această lună, la Târgu Mureş, cel mai mare spital privat din judeţul Mureş, în urma unor investiţii în valoare de peste 7 milioane de euro, făcute de omul de afaceri Virgil Mailat.
Mureş: Cel mai modern spital privat din ţară, inaugurat de ministrul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat, joi, la Târgu Mureş, cel mai modern spital privat din ţară, Nova Vita Hospital, realizat în urma unei investiţii totale de 15 milioane de euro, suportată de omul de afaceri Virgil Mailat.
Braşov: Primul centru privat specializat în implant cohlear din România Primul centru privat specializat în implant cohlear din România s-a inaugurat joi, la spitalul Sf. Constantin din Braşov.Centrul beneficiază de investiţii de peste 300.000 de euro, are trei săli de operaţie şi este dotat cu aparatură de ultimă generaţie produsă de lideri mondiali în domeniu, precum şi...
Spitalul Sf. Constantin, primul spital privat multidisciplinar din Brasov Spitalul Sf. Constantin Brasov, spital privat ce ofera servicii medicale pentru specialitatile: chirurgie generala, neurochirurgie spinala, ORL adulti si copii, oncologie medicala, urologie. Informatii si programari la 0268.300.300, 0368.800.801 sau pe www.spitalulsfconstantin.ro
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
MedLife a deschis al patrulea spital din Bucureşti, investiţie de 1,4 milioane de euro MedLife a inaugurat, joi, Spitalul MedLife Titan, investiţie de 1,4 milioane de euro, cea de-a patra unitate din reţeaua sa de sănătate din Bucureşti, au anunţat, joi, reprezentanţi ai MedLife.