Cele mai citite
 


Mehedinţi: Dotări cu aparatură medicală de 100.000 de euro, la Spitalul CFR din Drobeta
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de fizioterapie a Spitalului CFR din municipiul Drobeta-Turnu Severin a fost dotată în acest an cu aparatură medicală de ultimă generaţie destinată tratării diverselor boli de care suferă asiguraţi Casei de Asigurări de Sănătate a Transporturilor.
Managerul unităţii spitaliceşti, Marian Olaru, a declarat joi, pentru AGERPRES, că au fost achiziţionate o instalaţie pentru băi galvanice, un magnetodiaflux, mai multe aparate antireumatismale cu ultrasunete şi diadinamice.
'Pentru aproape o jumătate din investiţiile făcute am primit bani de la Ministerul Transporturilor, diferenţa am asigurat-o de la bugetul propriu. Pentru serviciile medicale prestate către diferite unităţi economice din domeniul transporturilor şi construcţiei de vagoane ni se alocă anual 300.000 de lei. În concluzie, nu ducem lipsă de fonduri', a precizat Olaru.
Potrivit sursei citate, Spitalul CFR din municipiul Drobeta-Turnu Severin asigură lunar servicii pentru circa 500 de asiguraţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgul de aparatură medicală Ar-Medica, a 16-a ediţie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 5 şi 7 noiembrie cea de a 16-a ediţie a târgului internaţional Ar-Medica, specializat în medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, optică, ortopedie şi servicii conexe. Evenimentul se va...
Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.
Mehedinţi: Dotări de aparatură performantă la Spitalul orăşenesc din Orşova Spitalul orăşenesc Orşova a atras suma de aproximativ 250.000 de euro din surse europene pentru reabilitarea clădirii şi achiziţia de aparatură medicală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Radu Gandă, directorul unităţii medicale.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin va primi suma de două milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.
Mehedinţi: Dotări noi la Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin Echipamente medicale de ultimă generaţie au intrat în luna decembrie în dotarea secţiei de chirurgie 2 a Spitalului CFR din Drobeta Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul medical al unităţii, dr. Vasile Nistor.
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamentele eliberate Drobeta-Turnu Severin, 1 feb /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat suma de 190.000 de lei, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, celor 46 de farmacii din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Doina Borugă.