Cele mai citite
 


Un cetăţean din Republica Moldova, internat cu arsuri grave după ce i s-a dat foc la Moscova
joi, 10 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Moscova, 10 mar /Agerpres/ - Un cetăţean din Republica Moldova a fost internat cu arsuri grave la ambele picioare la secţia de reanimare a unui spital din Moscova, după ce un locatar i-a dat foc în scara blocului în care acesta se adăpostise, relatează joi postul Vesti.
Moscovitul Evgheni Rakitkin, de 27 de ani, a decis 'să-l înveţe minte' pe bărbatul rămas fără casă şi care se ascunsese de frig în scara unui bloc din nord-vestul capitalei ruse. Întrucât Valeriu Căpăţână, de 55 de ani, a refuzat să plece din casa scării, Rakitkin a adus o sticlă cu spirt, i-a stropit picioarele şi i-a dat foc.

Întâmplarea a fost surprinsă de camera de supraveghere. Înregistrarea arată cum bărbatul s-a trezit şi a alergat în stradă, unde trecătorii l-au ajutat să stingă flacăra şi au chemat ambulanţa. Potrivit Vesti, Valeriu Căpăţână lucrase în construcţii la Moscova şi îşi pierduse serviciul.

Rakitkin a fost reţinut de forţele de ordine şi riscă până la şapte ani de închisoare. Dacă bărbatul internat la reanimare nu va supravieţui, termenul ar putea creşte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Bărbatul suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors dintr-un concediu în Republica Moldova Botoşani, 29 mar / Agerpres/- Bărbatul de 54 de ani din Botoşani suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine s-a întors, în urmă o săptămână, dintr-un concediu în Republica Moldova, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Ştefan Bercea.
(Corespondenţă) Moldovenii, cei mai beţivi, bolnavi şi săraci, potrivit OMS (presa) Chişinău, 15 mar - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Cei mai mari beţivi din Europa, fumători înrăiţi, săraci lipiţi pământului, suferinzi de cancer şi de tuberculoză - aşa apar cetăţenii Republicii Moldova în raportul pe 2012 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, scrie Adevărul de...
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
(Corespondenţă) La Chişinău a fost inaugurată prima bancă de ţesuturi umane Chişinău, 28 mar - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Prima Bancă de Ţesuturi Umane a fost inaugurată joi în Republica Moldova şi va funcţiona în Spitalul Clinic Traumatologie şi Ortopedie din Chişinău.