Cele mai citite
 


Continuă confiscările de produse etnobotanice din sectorul 2
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au confiscat produse etnobotanice din patru magazine şi au aplicat 6 amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.100 de lei, în cadrul raziei care a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri, anunţă un comunicat de presă al Primăriei sectorului 2, transmis, vineri, Agerpres.
Au fost verificate inopinat toate cele 15 magazine 'de vise' câte mai există în sectorul 2, ocazie cu care s-a constatat că patru dintre ele erau deschise şi aveau marfă spre vânzare, motiv pentru care s-a dispus confiscarea lor şi sancţionarea contravenţională a celor găsiţi vinovaţi.
Din cele 33 de magazine care comercializau produse etnobotanice în sectorul 2, în urma măsurilor de închidere a acestora dispuse de primarul Neculai Onţanu încă din luna februarie a.c. 18 dintre ele au fost desfiinţate definitiv, iar 15 au încă acelaşi profil, dar sunt închise, fiind supravegheate permanent de către poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2.
Acţiuni similare de descurajare a comercializării şi consumului de produse şi substanţe cu efecte psihoactive, dăunătoare sănătăţii continuă şi în perioada următoare, se mai arată în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DIICOT: Aproximativ şase kilograme de droguri, descoperite la percheziţiile din Bucureşti şi Galaţi Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au confiscat, în urma percheziţiilor desfăşurate luni la mai multe magazine care comercializau produse etnobotanice din Bucureşti şi Galaţi, aproximativ şase kg droguri, 2.400 plicuri conţinând droguri...
Controale la magazinele de etnobotanice din Bucureşti Echipe mixte de control au început verificarea legalităţii activităţii magazinelor ce comercializează produse etnobotanice, potrivit unui ordin al prefectului Capitalei, Mihai Atănăsoaei.
Bază de date cu minorii şi consumatorii de produse etnobotanice, în Sectorul 2 Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Poliţia Locală a Primăriei sectorului 2 al Capitalei realizează o bază de date cu minorii şi consumatorii de produse etnobotanice, în prezent aceasta incluzând 11 minori, potenţiali consumatori de produse etnobotanice, dintre care cel mai mic are vârsta de 16 ani.
Toate magazinele etnobotanice din sectorul 2 au fost închise Primăria sectorului 2 a închis miercuri ultimele 16 magazine de produse etnobotanice dintr-un total de 33 câte funcţionau pe raza acestui sector, activităţile de închidere întreprinse în acest sens fiind demarate la începutul acestei luni, când au mai fost sistate alte 17 unităţi ce comercializau asemenea...
În municipiul Braşov, mai funcţionează şase magazine de produse etnobotanice Braşov, 17 feb /Agerpres/ - Şase unităţi care comercializează produse etnobotanice mai funcţionează în municipiul Braşov, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov, Ionuţ Spătaru.
Hunedoara: Amenzi de peste 45.000 de lei aplicate comercianţilor de etnobotanice Două firme hunedorene care comercializează produse din categoria etnobotanicelor au fost sancţionate de echipele mixte de control coordonate de Prefectura Hunedoara cu amenzi care totalizează 45.500 de lei, iar activitatea acestora a fost suspendată pentru trei luni, a declarat, joi, prefectul judeţului...