Cele mai citite
 


Attila Cseke: Ministerul Sănătăţii alocă bani pentru înfiinţarea Institutului Oncologic la Timişoara
vineri, 11 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 11 mar /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, vineri, că MS este gata să aloce banii necesari construirii unui institut oncologic la Timişoara, totul depinzând de momentul în care autorităţile locale finalizează procesul de predare a clădirii în care se va construi obiectivul şi studiul de fezabilitate.
'Ştiu că au fost mai mulţi miniştri care au fost să vadă construcţia neterminată a Spitalului Municipal (în care urmează să se construiască Institutul Oncologic - n.r.), aşa cum a fost el conceput. Eu chiar cred că acea construcţie poate fi continuată şi terminată, destinaţia fiind cea de institut oncologic. Se pot face modificări pentru că locaţia nu a fost gândită, iniţial, pentru o structură medicală oncologică, de exemplu, acolo va trebui să avem un buncăr unde să fie amplasată toată aparatura aferentă radioterapiei, care, acum, nu există', a spus ministrul.
Attila Cseke a menţionat că pentru studiul de fezabilitate s-au alocat, deja, 1,1 milioane de lei de la Guvern. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: La Timişoara va fi construit un Institut Regional Oncologic Consiliul Interministerial de avizare lucrări publice de interes naţional şi locuinţe a avizat, la propunerea Ministerului Sănătăţii, demararea lucrărilor de construcţie a Institutului Regional de Oncologie Timişoara.
MS: Construcţia celor şase spitale regionale de urgenţă ar putea începe în 14 - 16 luni Bucureşti, 3 mar /Agerpres/ - Construcţia celor şase unităţi spitaliceşti regionale ar putea demara în termen de 14 - 16 luni şi ar putea dura aproximativ 4 ani, estimează Ministerul Sănătăţii.
Attila Cseke: Investitori străini din patru ţări, interesaţi de spitalele româneşti în parteneriat public - privat Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Investitori străini, prin intermediul unor ambasade, s-au interesat de construcţia de spitale în parteneriat public - privat cu statul român, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Aproximativ 800 de cupluri vor beneficia, de la 1 iunie, de programul MS de fertilizare in vitro Bucureşti, 29 mar /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii va începe, de la 1 iunie, primul program de fertilizare in vitro şi embriotransfer în scopul de a asigura fondurile necesare realizării procedurii de fertilizare in vitro pentru cuplurile infertile, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul...
Ministerul Sănătăţii va începe procedura de clasificare a spitalelor Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, luni seară, la TVR, că în această săptămână va fi începută procedura de clasificare a spitalelor.
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.