Cele mai citite
 


Campanie de prevenire a consumului de etnobotanice derulată de IŞMB
marţi, 15 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va lansa luni campania 'Trăieşte-ţi viaţa fără etnobotanice' de conştientizare a efectului nociv pe care îl are consumul de substanţe etnobotanice, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IŞMB, Marian Banu.
Campania este parte a proiectului de prevenire a consumului de etnobotanice 'Viaţa bate iarba', derulat în baza programului prioritar naţional 'Prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor - 2011'.
Campania îşi propune organizarea de întâlniri şi dezbateri în unităţi de învăţământ din sectoarele 1 şi 2 şi este adresată tinerilor de 14-18 ani.
În cadrul campaniei vor fi prezentate şi reglementările prevăzute în proiectul de lege aflat în Parlament privind condiţiile de punere pe piaţă a plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice, psihotrope şi derivaţilor acestora.
La întâlniri vor participa reprezentanţi ai comitetelor de părinţi, profesori şi membri ai Consiliului elevilor, respectiv parlamentari, consilieri locali, sector 1 şi sectorul 2, reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog, ai Instituţiei Prefectului, ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, ai Poliţiei de Proximitate, ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Campanie de prevenire a consumului de droguri, la Sfântu Gheorghe Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Covasna a demarat marţi o campanie de conştientizare a tinerilor cu privire la pericolul consumului de droguri, care se va derula pe parcursul următoarelor două luni.
Prahova: Campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor O campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor este desfăşurată, în această perioadă, de Centrul de prevenire, evaluare, consiliere antidrog (CPECA) Prahova, sub denumirea "Alternative - în comunitatea ta drogurile nu îşi au locul", au anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, ...
Campanie de prevenire şi informare privind osteoporoza în mai multe farmacii din Capitală Bucureştenii îşi pot testa predispoziţia pentru apariţia osteoporozei prin osteodensitometrie până miercuri, 29 ianuarie, în mai multe farmacii din Bucureşti.
O nouă campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare se desfășoară în 9 farmacii Centrofarm din București Din 1 octombrie și până în 31 decembrie 2014, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 9 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de testări gratuite...
Campanie de prevenire şi informare privind osteoporoza O nouă campanie medicală de prevenire şi informare privind osteoporoza va fi derulată de Centrofarm în cadrul Programului "Câştigă Viaţă".
Campanie naţională ANA de prevenire a substanţelor psihoactive Agenţia Naţională Antidrog a lansat, vineri, cu prilejul Zilei Internaţionale împotriva traficului şi consumului ilicit de droguri, campania ''Absentul'', o campanie de prevenire a consumului de substanţe psihoactive.