Cele mai citite
 


Intervenţii oftalmologice chirurgicale gratuite pentru persoanele vârstnice din sectorul 6
marţi, 15 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 13 persoane, cu vârsta de peste 50 de ani, vor beneficia, începând de marţi, de intervenţii chirurgicale oftalmologice gratuite în cadrul clinicii de specialitate a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Proiectul este derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia AHAVA.
Potrivit biroului pe presă al DGASPC, intervenţiile chirugicale vor fi realizate cu sprijinul profesor doctor Liliana Voinea, pacienţii suferind de complicaţii oftalmologice cauzate diabet zaharat, hipertensiune arterială, etc.

Proiectul ''Centrul Socio-medical sector 6'' prevede ca persoanele cu venituri mici din sectorul 6 să beneficieze de consultaţii şi tratamente gratuite/subvenţionate în cadrul celor două cabinete medicale, stomatologice şi oftalmologice, situate în cartierele Drumul Taberei şi Militari.

Pe parcursul anului 2010, ?peste 2200 de persoane au primit tratamente gratuite sau subvenţionate, peste 1300 de persoane au beneficiat de servicii stomatologice şi alte 928 de consultaţii şi tratamente oftalmologice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste o mie de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în sectorul 6 De la inaugurarea proiectului ''Centre Socio-medicale'', peste o mie de cetăţeni din sectorul 6 au beneficiat de tratamente stomatologice şi oftalmologice gratuite sau subvenţionate în cele două cabinete date până acum în folosinţă.
Mehedinţi: Proiect româno-italian în domeniul terapiei ocupaţionale pentru persoanele vârstnice instituţionalizate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi va colabora cu Federaţia Naţională a Pensionarilor - CISL Lombardia din Italia pentru promovarea unui proiect pentru persoanele vârstnice instituţionalizate în judeţ.
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...
Premieră în chirurgia toracică din România, realizată la Spitalul Militar Central Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" anunţă realizarea pe 31 martie în Secţia Chirurgie Toracică, în premieră pentru sistemul medical din România, a unei intervenţii chirurgicale de rezecţie a unui segment tumoral mare folosind un nou dispozitiv medical care asigură reducerea...
Timiş: DGASPC a demarat campania 'Păstrează-ţi copilăria!', împotriva sarcinilor nedorite la minore Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş organizează, în perioada 25-31 mai, campania 'Păstrează-ţi copilăria!', pentru responsabilizarea şi sensibilizarea cu privire la fenomenul sarcinilor nedorite la fetele minore şi a prevenţiei abandonului copiilor în spitale...
Provocări în domeniul sănătăţii descoperite în urma campaniei de informare şi de screening cardiovascular derulată în Sebiş, jud. Arad Consiliul Judeţean Arad şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, împreună cu membrii Comisiei Consultative (din care fac parte Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Patronatul Medicilor de Familie Arad...