Cele mai citite
 


Iaşi: Congres Internaţional de Medicină Dentară
marţi, 15 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva sute de medici dentişti s-au reunit, luni, la Iaşi, pentru a lua parte la Congresul Internaţional consacrat celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi.
Decanul Facultăţii de Medicină Dentară, din Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi, prof. univ. dr. Norina Forna, a declarat, luni, presei că anul acesta, tema ce va guverna evenimentul ştiinţific, organizat pentru a marca 65 de ani de existenţă a facultăţii, vizează ''Trecutul, prezentul şi viitorul în medicina dentară''.

''Acest eveniment reprezintă un prilej de a conserva relaţiile transfrontaliere, cu prietenii noştri din Republica Moldova, parteneri permanenţi ai Congreselor organizate de Facultatea de Medicină Dentară şi de Asociaţiile Profesionale. Acest eveniment reprezintă un prilej de a etala activitatea ştiinţifică şi de cercetare, atât în ţară, cât şi în străinătate, prin prezenţa unor nume de prestigiu din domeniul medicinii. Ţinta este performanţa, iar ceea ce ne propunem prin tehnicile, metodologia şi performanţa pe care le realizăm este înscrierea în normele europene şi nu numai. Credem că această manifestare va fi un succes'', a declarat decanul Norina Forna.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Academiei Franceze şi Române, precum prof. univ. dr. Yves Commisionat, prof. univ dr. Wener Becker, preşedintele Asociaţiei de Medicină Dentară Complementară din Germania.

Pe parcursul a trei zile se vor purta dezbateri şi prelegeri privind rolul medicinei complementare în stabilirea diagnosticului, metode de diagnostic ale afecţiunilor hematologice şi posibilităţi terapeutice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Nume de marcă vor sosi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei...
Nume de marcă vor sosi la Iaşi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare...
Iaşi: Probleme actuale ale medicinei dentare şi tehnicile de ultimă oră, la al IV-lea Congres Internaţional al ADRE Specialişti din ţară şi străinătate vor discuta, începând de miercuri, despre probleme actuale ale medicinei dentare, soluţii inovative în terapia orală şi tehnici de ultimă generaţie în implantologia dentară, în cadrul celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie...
Iaşi: Participare reprezentativă la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste două sute de specialişti în medicină dentară din întreaga lume se află, în perioada 21-23 martie, la Iaşi, pentru a lua parte la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie.
Primul congres transfrontalier de medicină dentară Iaşi, 7 aprilie /Agerpres/ - Primul Congres Internaţional intitulat "Zilele Medicinei Dentare Iaşi – Chişinău" 2009, va fi organizat în perioada 1-4 aprilie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi.
Certificare Europeană de Excelenţă pentru Facultatea de Medicină Dentară din Iaşi Facultatea de medicină Dentară din cadrul Universităţii de medicină şi farmacie Gr.T.Popa, din Iaşi a primit Certificarea Europeană de Excelenţă din partea board-ului Confederaţiei Decanilor de Origine Total sau Parţial Franceză (CIDCDF).