Cele mai citite
 


Cluj: Frizerii şi cabinete de cosmetică închise pentru nereguli privind igiena
marţi, 15 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cluj-Napoca, 15 mar /Agerpres/ - Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj au închis temporar 21 de unităţi de cosmetică, frizerie şi ateliere de tatuaje pentru nerespectarea regulilor de igienă şi pentru depistarea altor nereguli.
În urma unui control efectuat la 33 de astfel de unităţi, au fost depistate mai multe probleme, pentru care inspectorii au şi aplicat opt amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei.
'În urma verificării au fost semnalate mai multe abateri. Printre acestea se numără neafişarea denumirii firmei, a codului de înregistrare, inexistenţa listelor cu tarife, depozitarea materialelor pentru curăţenie în încăperi destinate efectuării procedurilor, lipsa materialelor privind dezinsecţia, a truselor de prim ajutor. De asemenea, erau utilizate produse cosmetice puse în alte flacoane decât ambalajul original sau nu aveau etichete cu elementele de identificare', a declarat şeful Comisariatului, Mircea Radu, marţi, într-o conferinţă de presă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Protecţia Consumatorului avertizează asupra produselor expirate din farmacii Cluj-Napoca, 15 mar /Agerpres/ - Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu, a atras atenţia, marţi, asupra farmaciilor care vând produse expirate.
Vâlcea: Amenzi date de DSP cabinetelor de înfrumuseţare, tatuaje şi piercing Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea au controlat cabinetele de înfrumuseţare, tatuaje şi piercing, fiind aplicate zece sancţiuni şi şapte amenzi în valoare de 5.100 lei, a declarat miercuri directorul DSP, Lorena Mărgăritescu.
Cluj: Medicii de familie, în grevă japoneză Cluj-Napoca, 16 mar /Agerpres/ - Medicii de familie din Cluj vor fi toată ziua de miercuri în grevă japoneză. Ei au decis să îşi consulte pacienţii purtând o banderolă albă pe braţ, în semn de protest faţă de prevederile noului contract cadru pentru anul în curs.
Iaşi: Amendaţi pentru lispa de igienă Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au aplicat în ultima săptămână amenzi de peste 9.000 de lei în urma a 196 de controale efectuate în judeţ.
Cluj: Ziua Mondială a Somnului marcată sub deviza 'Dormi bine, creşti sănătos' Cluj-Napoca, 18 mar /Agerpres/ - Societatea Română de Pneumologie marchează, vineri, Ziua Mondială a Somnului, sub deviza 'Dormi bine, creşti sănătos'.
Cluj: Sistem informatic integrat pus în funcţiune la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca dispune, începând de joi, de un sistem informatic integrat de management, care a fost realizat pe parcursul a doi ani, începând din 2010, printr-un proiect cofinanţat cu suma de 3.436.537 de lei din Fondul European de Dezvoltare Regională.