Cele mai citite
 


Cluj: Protecţia Consumatorului avertizează asupra produselor expirate din farmacii
marţi, 15 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cluj-Napoca, 15 mar /Agerpres/ - Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj, Mircea Radu, a atras atenţia, marţi, asupra farmaciilor care vând produse expirate.
El a declarat, într-o conferinţă de presă, că inspectorii au descoperit, în urma unor verificări, că unele farmacii aveau pe raft produse, mai ales din seria celor naturiste, dar şi şampoane expirate.
'Oamenii să fie atenţi când cumpără produse naturale, deoarece multe sunt expirate, poate pentru că sunt scumpe. Este vorba despre produse de imunizare, dar şi altele, de uz extern, şi acest lucru se întâmplă mai ales în mediul rural, dar şi în oraşe', a spus Mircea Radu.
Inspectorii au retras de la comercializare trei loturi de produse şi au amendat o farmacie cu 3.000 de lei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Frizerii şi cabinete de cosmetică închise pentru nereguli privind igiena Cluj-Napoca, 15 mar /Agerpres/ - Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj au închis temporar 21 de unităţi de cosmetică, frizerie şi ateliere de tatuaje pentru nerespectarea regulilor de igienă şi pentru depistarea altor nereguli.
Cluj: Medicamete expirate, retrase de inspectorii de la Protecţia Consumatorului Trei mii de cutii de Tamiflu, descoperite la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj, au fost retrase de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului deoarece aveau termenul de valabilitate expirat.
Silviu Morariu (PC): Scoaterea Mureşului din circuitul spitalelor regionale va crea probleme economico-sociale Târgu Mureş, 9 mar /Agerpres/ - Coordonatorul Departamentului de Sănătate al Partidului Conservator (PC), dr. Silviu Morariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că scoaterea judeţului Mureş din circuitul spitalelor regionale, aşa cum se preconizează, va crea probleme...
Cluj: Medicii de familie, în grevă japoneză Cluj-Napoca, 16 mar /Agerpres/ - Medicii de familie din Cluj vor fi toată ziua de miercuri în grevă japoneză. Ei au decis să îşi consulte pacienţii purtând o banderolă albă pe braţ, în semn de protest faţă de prevederile noului contract cadru pentru anul în curs.
Cluj: Ziua Mondială a Somnului marcată sub deviza 'Dormi bine, creşti sănătos' Cluj-Napoca, 18 mar /Agerpres/ - Societatea Română de Pneumologie marchează, vineri, Ziua Mondială a Somnului, sub deviza 'Dormi bine, creşti sănătos'.
Cluj: Primul master în ATI şi Medicină de Urgenţă pentru asistenţi medicali licenţiaţi Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă, rezultatele obţinute în derularea unui proiect cofinanţat din Fondul Social European, dedicat creşterii calităţii asistenţei medicale în Anestezie, Terapie Intensivă (ATI) şi Medicina...