Cele mai citite
 


Alba: Telefoane mobile furate de la bolnavi din spital
miercuri, 16 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un ofiţer de poliţie care îşi vizita o cunoştinţă internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia l-a prins pe un tânăr care avea asupra sa mai multe telefoane mobile sustrase de la pacienţi.
Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ofiţerul se afla în timpul liber, în vizită la o persoană internată în spitalul din Alba Iulia.
Principalul suspect, în vârstă de 20 de ani, avea asupra sa trei telefoane mobile în legătură cu care s-a stabilit că au fost sustrase de acesta de la pacienţi internaţi în spital.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că tânărul este suspect şi de comiterea, în luna februarie, a altor patru furturi de telefoane mobile din incinta aceluiaşi spital.
El este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SJU Alba Iulia, parte civilă în dosarul Hexi Pharma. 300.000 de lei, cuantumul sumei solicitate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia s-a constituit parte civilă în dosarul Hexi Pharma, solicitând contravaloarea livrărilor din ultimii cinci ani, în cuantum de 300.000 de lei, conducerea unităţii renunţând să mai acţioneze individual în judecată compania, a anunţat, marţi, managerul Nicoleta...
Operaţii amânate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia până la dotarea cu noi dezinfectanţi Mai multe operaţii programate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, unde a fost constatată o probă neconformă, au fost amânate, fiind efectuate doar urgenţele, până la dotarea unităţii cu noi dezinfectanţi. Directorul medical al unităţii a declarat că miercuri se va relua activitatea normală...
Conducerea SJU Alba Iulia ia în calcul acţionarea în judecată a Hexi Pharma dacă firma va fi găsită vinovată Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, Nicoleta Coşarcă, a susţinut, marţi, într-o conferinţă de presă, că va acţiona în judecată compania Hexi Pharma dacă aceasta va fi găsită vinovată în scandalul dezinfectanţilor şi că îi va consilia şi pe pacienţi să facă acelaşi lucru.
Alba: Bărbat în comă, după un accident de muncă Un angajat al unei fabrici din Alba Iulia a fost transportat, luni, în stare de comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, după ce a suferit un accident de muncă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
Spitalul din Alba Iulia, printre puţinele de stat din ţară care folosesc mopuri diferenţiate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Alba Iulia se numără printre puţinele spitale din ţară în care curăţenia se face cu ajutorul unor cărucioare multifuncţionale, care dispun de mop preînbibat şi lavete diferenţiate pentru spaţiul de lucru, pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale şi a circulaţiei...
Operaţii reluate la SJU Alba Iulia, unde timp de două zile intervenţiile chirurgicale au fost sistate Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia au reluat miercuri operaţiile, sistate, cu excepţia urgenţelor, timp de două zile, după ce unitatea a primit de la un furnizor din Târgu Mureş dezinfectanţii necesari în pregătirea personalului pentru aceste intervenţii, respectiv săpun lichid...