Cele mai citite
 


Prahova: Trei 'magazine de vise' funcţionează în judeţ, contrar deciziei autorităţilor
miercuri, 16 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru magazine de vise funcţionează, în prezent, în judeţul Prahova, deşi autorităţile au dispus, în urma unor controale, suspendarea temporară a activităţii a trei dintre ele pentru o perioadă de până la 12 luni.
Potrivit comisarului din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Alexandru Cârdei, în cursul lunii martie s-a dispus măsura de închidere temporară de până la 12 luni pentru două puncte de lucru de la două societăţi, însă reprezentanţii acestora au contestat în instanţă decizia autorităţilor.

De asemenea, Garda Financiară a efectuat un control la un al treilea magazin care vindea produse etnobotanice, aplicând o amendă de 8.000 de lei pentru faptul că societatea în cauză nu emitea bonuri fiscale.
În acelaşi caz, a fost confiscată suma de aproximativ 5.000 de lei şi a fost dispusă măsura închiderii temporare a punctului de lucru pentru o perioadă de trei luni.

Şi de această dată, reprezentanţii respectivei societăţi au contestat decizia autorităţilor, toate cele trei magazine vizate de închiderea temporară funcţionând normal până când instanţa va emite o decizie definitivă şi irevocabilă.
Reprezentantul CJPC a mai precizat că, în cursul lunii martie, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 62.000 de lei în urma controalelor efectuate la cele patru magazine care vând produse etnobotanice în judeţul Prahova.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Marfă confiscată şi sancţiuni contravenţionale aplicate societăţilor care vând etnobotanice Două societăţi comerciale din Brăila, care comercializează produse etnobotanice, au fost sancţionate contravenţional şi s-au ales cu o parte din marfă confiscată, în urma unei acţiuni de verificare, întreprinse în baza unui ordin emis de prefectul de Brăila, Dumitru Popa, se arată într-un comunicat de...
Bistriţa-Năsăud: Magazin de vise închis de poliţişti Bistriţa, 8 mar /Agerpres/ - Un magazin din Bistriţa în care se comercializau produse etnobotanice a fost închis în urma unui control efectuat de poliţişti în colaborare cu Direcţia Sanitar Veterinară, Garda Financiară, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului şi Instituţia...
Prahova: Sancţiuni pentru cadrele medicale de la Maternitatea Ploieşti implicate în cazul copilului născut în taxi Un medic şi o asistentă au primit, marţi, sancţiuni în urma audierii în Consiliul Etic şi în Comisia pentru Cercetare Disciplinară din cadrul spitalului, în cazul femeii care fusese consultată la acest spital şi a născut ulterior într-un taxi, în drum spre Bucureşti.
Prahova: Amendă de 20.000 de lei aplicată de Protecţia Consumatorului în cazul zecilor de elevi cu suspiciune de toxiinfecţie Comisarii de la Protecţia Consumatorului au aplicat o amendă de 20.000 de lei pentru distribuirea de produse care nu au fost sigure pentru consum în urma îmbolnăvirii a zeci de elevi care au mâncat lapte şi corn la şcoală.
Vâlcea: Ultimele două magazine care comercializau produse etnobotanice din Râmnicu Vâlcea, închise de CJPC Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) a luat decizia de a închide ultimele două magazine care comercializau etnobotanice în Râmnicu Vâlcea, a declarat marţi pentru AGERPRES comisarul şef al instituţiei, Laura Dinţoi.
Prahova: Amendă de 60.000 de lei şi activitate suspendată la un azil de bătrâni privat care funcţiona fără autorizaţie Un azil de bătrâni privat din localitatea prahoveană Păuleşti a primit o amendă de 60.000 de lei, iar activitatea i-a fost suspendată pentru o perioadă de şase luni în urma unui control desfăşurat, luni, de inspectori ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC), ai Gărzii Financiare...