Cele mai citite
 


Attila Cseke: UDMR nu va vota moţiunea de cenzură
joi, 17 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Democrată Maghiară din România nu va vota moţiunea de cenzură, ca urmare a unei decizii luate de Grupul parlamentar al UDMR, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Senatorii şi deputaţii se reunesc miercuri în şedinţă comună pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie după angajarea răspunderii Guvernului pentru noul proiect al Codului muncii.

'Eu cred că moţiunea va fi respinsă. Sigur, va fi o dezbatere care este bine-venită. Oricum a fost o dezbatere destul de largă în societate pe acest Cod al muncii. Conform deciziei Grupului parlamentar (al UDMR - n.r.), vom fi prezenţi, dar nu vom vota', a precizat Attila Cseke.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Attila Cseke anunţă că vor fi 'schimbări semnificative' la conducerea spitalelor Târgu Mureş, 28 ian /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că de la preluarea portofoliului de nu a schimbat niciun manager de spital din ţară, însă vor urma schimbări, în primul rând pe criterii de eficienţă.
Bogdan Diaconu (PC): Cseke Attila trebuie să-şi dea demisia Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, trebuie să-şi dea demisia pentru că este 'direct vinovat de dezastrul de la Maternitatea Giuleşti şi de moartea micuţilor nevinovaţi, prin subfinanţarea sistemului sanitar', a afirmat, marţi, vicepreşedintele Partidului Conservator (PC), Bogdan Diaconu, într-un comunicat...
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.
UDMR nu va susţine o asumare a răspunderii privind Legea Sănătăţii Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a declarat joi că liderii Uniunii au decis să nu susţină asumarea răspunderii Guvernului privind Legea Sănătăţii şi că ea trebuie neapărat să fie dezbătută în Parlament.
Mureş: Dr. Radu Deac susţine că Attila Cseke a recunoscut că desfiinţarea IBCvT a fost o decizie politică Profesorul universitar doctor Radu Deac a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că fostul ministrul al Sănătăţii, Attila Cseke, ar fi recunoscut în faţa sa că desfiinţarea Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) din Târgu Mureş a fost o decizie strict politică.