Cele mai citite
 


Constanţa: Peste 4.000 de bolnavi cu viroze, număr în scădere
joi, 17 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 4.000 de persoane suferă de viroze, conform statisticilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa înregistrate în ultimele şapte zile, număr mai mic cu 4,8% faţă de săptămâna anterioară.
Directorul DSP Constanţa, Constantin Dina, a informat miercuri, printr-un comunicat remis presei, că din totalul celor 4.222 de bolnavi cu infecţii acute ale căilor respiratorii, 49 sunt spitalizaţi.

Totodată, sunt înregistrate 1.260 cazuri de pneumonie, 131 dintre persoanele care au această boală primind îngrijirile necesare într-o unitate spitalicească.

Alte nouă persoane sunt suspectate de gripă sezonieră şi sunt internate în spital.

Comparativ cu săptămâna anterioară, numărul bolnavilor cu viroze este mai mic cu 4,8% iar faţă de media ultimelor trei săptămâni este înregistrată o scădere cu 14,6%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Galaţi: A fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră în judeţ Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o femeie de 56 ani, din mediul rural, cu o infecţie cu virusul AH1PDM09, a declarat marţi, presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...
Galaţi: Fetiţă de şapte ani diagnosticată cu gripă sezonieră O fetiţă de şapte ani, din Galaţi, a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al nouălea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat marţi presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Al zecelea caz de gripă de la începutul sezonului rece Galaţi, 9 mar/Agerpres/- O femeie de 42 ani din Galaţi a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al zecelea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Constanţa: Numărul bolnavilor cu viroze şi pneumonie a crescut la 3.000 Peste 2.300 de persoane din judeţul Constanţa suferă de viroze respiratorii, 690 de pneumonie, iar un bolnav este suspectat de gripă, cazuri al căror număr a crescut cu peste 41% comparativ cu media ultimelor trei săptămâni.
Bistriţa-Năsăud: 4.000 de bistriţeni diagnosticaţi cu infecţii respiratorii într-o săptămână Un număr de 4.000 de bistriţeni care s-au prezentat la medic săptămâna trecută au fost diagnosticaţi cu diverse forme de infecţii respiratorii, de la viroze până la pneumonii şi gripă sezonieră, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.