Cele mai citite
 


Unsprezece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul din Piaţa Constituţiei
joi, 17 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unsprezece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la mitingul de miercuri din Piaţa Constituţiei, din care trei au fost transportate la spital de unităţile mobile SMURD prezente în piaţă, potrivit reprezentanţilor SMURD.
Persoanele care au solicitat ajutor medical au semnalat stări de oboseală, căderi de tensiune sau au suferit de stări de leşin.

La această oră, potrivit informaţiilor furnizate de jandarmi, în piaţa Constituţiei mai sunt circa 5.000 de protestatari.

Sindicaliştii din toate domeniile au organizat miercuri, în ziua dezbaterii în Parlament a moţiunii de cenzură pe Codul muncii, un miting de protest în Piaţa Constituţiei.

Confederaţiile sindicale au decis săptămâna trecută să organizeze un amplu miting de protest în Piaţa Constituţiei pe 16 martie, în ziua în care va fi dezbătută şi votată în Parlament moţiunea de cenzură introdusă de opoziţie ca urmare a asumării răspunderii Guvernului pe noul Cod al muncii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Miting de protest faţă de situaţia din sistemul de sănătate Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din Romania (COPAC) organizează, luni, un miting de protest faţă de situaţia gravă din Sistemul Public de Sănătate din România.
Miting de protest al Asociaţiei Nevăzătorilor din România, săptămâna viitoare, în faţa Guvernului Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) organizează pe 5 martie un miting de protest în faţa Guvernului, prin care cere, printre altele, indexarea indemnizaţiei lunare de handicap şi acordarea de bilete speciale de călătorie.
Sindicaliştii din Sănătate au încheiat acţiunea de protest din faţa Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic Sindicaliştii membri ai Federaţiei Sanitas au încheiat acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic.
Argeş: Miting de protest la Piteşti faţă de situaţia sistemului sanitar Peste 100 de persoane participă miercuri, la Piteşti, la un miting de protest faţă de situaţia din sistemul sanitar în contextul în care, în ultimele zile, trei copii din Argeş au murit, iar alţii sunt internaţi la un spital din Bucureşti.
Covasna: Miting de protest al Sanitas împotriva desfiinţării Ambulanţei, CAS, DSP şi Centrului de transfuzie Conducerea Sanitas Covasna a anunţat joi că săptămâna viitoare va organiza un miting în faţa sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Serviciile de Ambulanţă, Casele de Asigurări de Sănătate, Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică...
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.