Cele mai citite
 


SMURD: 11 participanţi la miting au avut nevoie de asistenţă medicală
joi, 17 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală pentru 11 persoane care au participat miercuri la mitingul din Piaţa Constituţiei.
Două persoane au necesitat transport la spital, două aveau hipertensiune iar celelalte persoane au avut nevoie de asistenţă medicală pentru stări cu lipotimie, dintre care o parte consumaseră alcool, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cinci persoane de la miting au apelat la asistenţă medicală - Cinci persoane au apelat la asistenţă medicală la mitingul sindical din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Mai multe persoane au apelat la asistenţă medicală la mitingul sindical Bucureşti, 22 sep /Agerpres/ - Cinci persoane au apelat la asistenţă medicală la mitingul sindical din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Asistenţă medicală pe Autostrada Soarelui Echipaje ale SMURD şi ISU asigură, în perioada estivală, pe autostrada spre litoral asistenţa medicală pentru fiecare sfârşit de săptămână, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov.
Crucea Roşie, SMURD şi AMFOR asigură asistenţa medicală la sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou Asistenţa medicală pentru pelerinii care vor veni la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou va fi asigurată, ca în fiecare an, de Crucea Roşie filiala sectorului 4, la care se adaugă Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Ortodocşi (AMFOR) şi SMURD Bucureşti.
Un număr de 13 persoane au necesitat asistenţă medicală la mitingul de la Palatul Parlamentului Un număr de 13 persoane dintre participanţii la mitingul de la Palatul Parlamentului au apelat la serviciile de prim-ajutor, marţi, până la ora 12.00, a declarat, pentru AGERPRES, şeful SMURD Bucureşti - Ilfov, Bogdan Opriţa.
Crucea Roşie asigură asistenţa medicală pentru pelerinii la moaştele Sf.Dumitru Voluntarii de la Crucea Roşie asigură şi anul acesta asistenţa medicală pentru pelerinii care vin la Sfintele Moaşte ale Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir.