Cele mai citite
 


Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson au fost dezvăluite
luni, 29 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

/The Sun/

Washington, 29 iun /Agerpres/ - Autopsia efectuată asupra cântăreţului Michael Jackson a dezvăluit că acesta avea mai multe coaste rupte, răni provocate de medicii care au încercat cu disperare să-l resusciteze în urma stopului cardiac, relatează ziarul The Sun.

Detaliile din raportul autopsiei, obţinute în exclusivitate de publicaţia britanică, sunt şocante. Autopsia a relevat că Michael Jackson (50 de ani) cântărea doar 50 de kilograme în momentul morţii, fiind aproape un schelet.

Specialiştii care au efectuat procedura au mai constatat că stomacul său era gol, în acesta fiind găsite doar câteva pastile parţial dizolvate – din care au fost prelevate mostre şi trimise la laborator.

Patru înţepături de ac au fost descoperite în zona pieptului – rezultat al injecţiilor cu adrenalină prin care s-a încercat impulsionarea inimii inactive a starului.

Pe şoldurile, coapsele şi umerii cântăreţului au fost de asemenea găsite urme de înţepături, despre care se crede că ar fi rezultatul administrării unor injecţii cu calmante, chiar şi de trei ori pe zi, timp de mai mulţi ani.

De asemenea, pe corpul starului erau numeroase cicatrici, rămase în urma celor cel puţin 13 operaţii estetice.

S-a mai descoperit că Jackson îşi pierduse aproape tot părul său cel negru, la momentul morţii scalpul său fiind acoperit doar de puf, relatează The Sun.

O secţiune din pielea de deasupra urechii stângi era în întregime lipsită de păr, se pare din cauza unui accident din 1984, când părul i-a luat foc în timpul filmării unei reclame la Pepsi. Starul mai avea vânătăi pe genunchi şi tibii, cât şi o tăietură pe spate, ce pare să indice o căzătură recentă.

De asemenea, se crede că starului i-au dăunat şi masca de oxigen sau tubul introdus în timpul încercărilor de resuscitare.

Nu în ultimul rând, o ironie a sorţii în cazul său, autopsia a relevat că solistul era în curs de vindecare după ce suferise de cancer la piele.

”Fanii lui vor fi îngroziţi când îşi vor da seama de starea în care era. Era piele şi os, părul său căzuse şi nu înghiţise nimic în afară de pastile înaintea morţii. Pe tot corpul avea urme de injecţii, iar desfigurarea provocată de ani de chirurgie plastică arătau că starea sa de sănătate se degrada de ani întregi. Medicii săi şi cei cu care îşi petrecea timpul asistau pasivi în timp ce el se distrugea. Cineva va trebui să plătească”, a declarat o sursă din anturajul familiei citată de The Sun. AGERPRES/(Dani Duncă, Florin Ştefan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procesul Michael Jackson: Avocaţii medicului Murray vor ca fotografiile de la autopsie să nu fie făcute publice Avocaţii medicului Conrad Murray au cerut justiţiei să nu facă publice în timpul procesului fotografiile 'oribile' de la autopsia lui Michael Jackson, considerând că acest lucru ar aduce prejudicii clientului lor, arată justiţia californiană, citată de AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Fotografii de la autopsia lui Michael Jackson va fi prezentată în proces Imagini din ultimele zile de viaţă ale lui Michael Jackson, dar şi imagini cu regele pop mort, pe masa pe care i s-a făcut autopsia, vor fi prezentate juriului în cadrul procesului în care fostul medic al megastarului este judecat sub acuzaţia de omor, drept probe ale acuzării, conform unei hotărâri...
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Familia lui Michael Jackson a cerut o a doua autopsie /institut medico-legal/ Washington, 1 iulie /Agerpres/ - Familia cântăreţului american Michael Jackson, decedat subit joi la vârsta de 50 de ani, a cerut o a doua autopsie, a declarat sâmbătă Brian Elias, un purtător de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles.