Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 2.500 de somaţii pentru recuperarea debitelor la asigurările de sănătate
joi, 17 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 17 mar /Agerpres/ - Un număr de 2.520 de somaţii au emis inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Mehedinţi pentru recuperarea debitelor înregistrate de persoanele fizice din judeţ la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS), a declarat, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Potrivit acesteia, valoarea datoriilor acumulate la Fond, în anul 2010, de persoanele care prestează diverse activităţi economice se ridică la suma de 2.299.082 de lei.
'Am pus 40 de popriri bancare şi am început procedura de executare silită în circa 900 de cazuri. Sperăm ca, prin metodele utilizate, să determinăm datornicii să-şi achite obligaţiile, astfel încât să atragem sumele restanţe la bugetul asigurărilor de sănătate', a precizat Borugă.
Ea a menţionat că, în anul 2010, veniturile colectate la Fondul de Sănătate au fost de 2.952.880 lei, din care 412.950 lei - cota de contribuţii ce le aveau de plată persoanele fizice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Restanţe la contribuţiile de sănătate de peste 1,8 milioane lei Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi are de recuperat debite de 1.820.552 lei de la persoanele fizice care derulează activităţi independente şi liberale în judeţ.
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.
Mehedinţi: Fondurile pentru analizele medicale subvenţionate, epuizate Drobeta Turnu Severin, 9 nov /Agerpres/ - Cei 71.000 de lei acordaţi pentru luna noiembrie de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi celor şapte laboratoare medicale din municipiul Drobeta Turnu Severin s-au epuizat.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Aproximativ 174.000 de carduri de asigurări de sănătate vor fi distribuite în judeţ În judeţul Mehedinţi distribuirea cardurilor naţionale de asigurări sociale de sănătate va începe din 29 septembrie, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Radu Barbu.
Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile medicale prestate de spitale Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi a achitat serviciile lunii februarie şi 50% din cele ale lunii martie efectuate de cele cinci spitale din judeţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul CAS, Radu Barbu.