Cele mai citite
 


Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital
vineri, 18 martie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
Potrivit reprezentanţilor DASPC Vaslui, colegii de la centrul de plasament în care este internat copilul au sesizat că acesta nu s-a mai întors de la şcoală.

'Copilul este elev în clasa a VIII-a la o şcoală din Bârlad. Pentru că a întârziat de la cursuri, colegii s-au sesizat şi au început să-l caute. L-au găsit la spital, în comă alcoolică. El este în prezent în afara oricărui pericol, dar rămâne în continuare sub tratament. Urmează ca după externare, asistenţii sociali să stea de vorbă cu el şi să stabilească exact ce s-a întâmplat. Nu ştim deocamdată unde şi ce a băut. Toate aceste lucruri le vom stabili atunci când copilul îşi va reveni complet', a declarat pentru AGERPRES Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui.

Minorul în vârstă de 14 ani este internat în Centrul de plasament 'Elena Farago' din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, din anul 2009.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Trei minori, aduşi la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul a trei minori care au fost duşi la spital în comă alcoolică.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.